Complete badkamer met een klein budget

Complete badkamer met een klein budget


Voldoet de badkamer niet meer aan jouw wensen en is deze aan vervanging toe? Wanneer we aan een nieuwe badkamer denken dan verwachten we al snel een grote uitgave te doen. Toch kan je een complete badkamer realiseren voor onder de 2.000 euro. Installatie kosten niet inbegrepen. Maxaro heeft dit bewezen in een artikel waarbij ze een goedkope badkamer samenstellen met hun producten.

Het badkamermeubel mag niet ontbreken

Het badkamermeubel is een centraal punt in de badkamer. Dit gebruik je voor het scheren, make-up op doen en tanden poetsen. Een wastafelmeubel heb je bij Maxaro al vanaf 170 euro. Dit is een bescheiden meubel geschikt voor een kleine badkamer. Het meubel ziet er net zo strak uit als een duurder badkamermeubel en je kan kiezen uit diverse kleuren. Maak het wastafelmeubel af met een wastafelkraan voor slechts 69 euro en een fraaie spiegel voor 69 euro.

Een heerlijke douche

De douche mag niet ontbreken in een budget badkamer aangezien er waarschijnlijk geen plek of geld is voor een bad. Hier hoef je niet over in te zitten want een budget douche voldoet aan al jouw wensen. Zo kan je heerlijk genieten van een regendoucheset. Een dergelijke set is al te verkrijgen voor 199 euro. Hier is de douchekraan dus al inbegrepen. Maak het geheel af door een glazen douchewand te installeren voor een inloopdouche effect.

glazen douchewand

Handdoekradiator

Een handdoekradiator ligt het meest voor de hand in de badkamer. Deze zijn ook het voordeligst. Koop een handdoekradiator voor 200 euro inclusief de radiatorkraan.

Tegels: Een grote kostenpost

Waar je ook echt niet aan ontkomt zijn de tegels. Helaas is dit een grote kostenpost maar dat betekend ook dat hier veel op bespaard kan worden. Maxaro heeft een ruim assortiment badkamertegels. Een wandtegel is al te verkrijgen vanaf 10 euro per vierkante meter. Vloertegels zijn iets duurder en zijn te verkrijgen vanaf 17 euro per vierkante meter.

Hangtoilet

Mocht er ruimte zijn voor een toilet dan adviseer ik een modern hangend toilet. Deze is al te verkrijgen vanaf 140 euro. Naast dat het een moderne look heeft is het ook ontzettend praktisch. De vloer eronder is namelijk makkelijk schoon te maken.

Zo heb je een complete badkamer voor een bescheiden bedrag. We hebben geen concessies hoeven doen in het comfort. Kom tot rust in je nieuwe badkamer.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl