Fairybell LED kerstboom voor buiten

Fairybell LED kerstboom voor buiten


Ben je op zoek naar een manier om extra sfeer te creëren tijdens de donkere dagen rond kerst? Zet dan een LED kerstboom buiten neer! Deze kerstbomen bestaan uit honderden en soms wel duizenden LED-lampjes die samen de vorm van een kerstboom maken. Wanneer je een LED kerstboom buiten hebt staan creëer je niet alleen binnen de echte kerstsfeer, maar ook buiten. Dat is nog eens fijn thuiskomen als het buiten al vroeg donker is.

 

Het bevestigen van een LED kerstboom buiten

We horen je al denken: het opzetten van een LED kerstboom buiten zal echt een heel karwei zijn. Maar niets is minder waar! Bij Fairybell hebben wij veel tijd en energie gestoken in het creëren van de ultieme klantervaring. Dit betekent dat wij het opzetten van een verlichte kerstboom voor buiten zo makkelijk mogelijk hebben gemaakt. Iedere buiten kerstboom komt met een eigen handleiding die stap voor stap uitlegt hoe je de lichtjes kerstboom buiten het makkelijkst opzet. Of je nu de LED kerstboom buiten aan de vlaggenmast ophangt of aan de meegeleverde mast, met een Fairybell buiten kerstboom staat hij in een mum van tijd!

 

Lichtjes kerstboom buiten zonder mast

Ook wanneer je liever geen mast in jouw tuin neerzet kun je een verlichte kerstboom voor buiten plaatsen. Op onze website vind je niet alleen kerstbomen met mast, maar ook muur-, deur- en raam kerstbomen. De namen zeggen het al: deze buiten kerstbomen kunnen bevestigt worden aan de muur, de deur of het raam. Zo kun je ook zonder mast buiten genieten van de echte kerstsfeer. Heb je toch liever geen 2D lichtjes kerstboom buiten? Dan is de Fairybell hangende kerstboom van lichtjes de oplossing. Deze wordt geleverd inclusief wandmontage waardoor je deze eenvoudig op de gewenste plek kan ophangen. Wat jouw wensen ook zijn, het is altijd mogelijk om een geschikte LED kerstboom buiten te plaatsen.

 

Topkwaliteit buiten kerstboom van lichtjes

Bij ons hoef je niet bang te zijn om een lichtjes kerstboom buiten te plaatsen. Dankzij de weerbestendige 31 Volt transformator ben jij er zeker van dat een buiten kerstboom van Fairybell bestand is tegen alle weersomstandigheden. Wil je het 110% zeker weten? Kijk dan in de omschrijving van het product om erachter te komen of deze voorzien is van de weersbestendige transformator. Zo kom je niet voor verrassingen te staan! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe manieren om producten stijlvoller, duurzamer en gebruiksvriendelijker te maken. Dit doen wij door enkel de fijnste materialen uit Europa te gebruiken. Hierdoor staan wij garant voor de kwaliteit van de LED kerstboom voor buiten. Deze garantie willen wij jou ook geven. Daarom heb je op al onze producten standaard drie jaar garantie. De aanschaf van een buiten kerstboom van lichtjes is niet alleen voor nu, maar ook voor later.

 

Accessoires en onderdelen

Wil je jouw LED kerstboom buiten een echte upgrade geven, of een onderdeel vervangen? Dat kan. Bij ons bestel je gemakkelijk accessoires en onderdelen voor jouw verlichte kerstboom voor buiten. Denk hierbij niet alleen masten, kabels of lichtsnoeren, maar ook aan een automatische tijdschakelaar of een opbergcase die makkelijk mee te nemen is. Alles wat je nodig hebt om jouw buiten kerstboom met verlichting eigen te maken vind je bij Fairybell!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl