Hoe geef je je huis een luxe uitstraling

Hoe geef je je huis een luxe uitstraling?


Helaas heeft niet iedereen het budget van een superster en een huis aan te schaffen, zoals je vroeger zag in MTV Cribs. Toch kun je met een klein budget je huis ook een luxe uitstraling geven. Daar hoef je niet eens heel rigoureus voor te verbouwen of hele dure spullen voor te kopen. Hoe doe je dat dan wel? In dit artikel geven we je een aantal geheimen over hoe je je huis een luxe uitstraling geeft. Ben je nieuwsgierig? Lees dan zeker verder.

Tip 1: Aandacht voor details

Je hebt vast wel eens het spreekwoord gehoord dat de aandacht ook in de details moet zitten. Voor een luxueuze inrichting van je huis is dat precies hetzelfde. Zorg dat je niet een overdaad aan accessoires hebt. Dat maakt een huis juist heel erg rommelig. Let er ook op dat de plintjes goed zijn afgewerkt en dat de kabels goed zijn weggewerkt. Wat een huis ook een luxe en rustige uitstraling geeft, is het juiste schakelmateriaal van het merk Gira.

schakelmateriaal gira

Tip 2: Metallic kleuren

Gouden en zilveren accessoires van originele materialen zijn ontzettend prijzig. Toch is het fijn als je je deze spullen kan veroorloven, omdat het wel heel erg mooi staat. Daarom is er een fijn en voordelig alternatief om je huis een luxe uitstraling te geven. Metallic accessoires zijn de vervanging voor onder andere echte zilveren kandelaars of bestek. Andere leuke accessoires die in een metallic variant verkrijgbaar zijn, zijn deurklinken, kaarshouders en lichtschakelaars. Zeker als je accessoires matchen, geef je je huis een rustige uitstraling.

Tip 3: Opruimen

Een rommelig huis oogt slordig en bedekt de schoonheid die de ruimtes je kunnen bieden. Heb je kleine kinderen en te maken met veel los slingerend speelgoed? Investeer dan in grote kasten met voldoende opbergruimte. Vraag of je kleintje wil helpen om zijn of haar speelgoed op te ruimen. Je kind leert gelijk iets en zo hou je de omgeving netjes. Dit helpt zeker als je jouw huis een luxe uitstraling wil geven.

Tip 4: Onooglijke apparaten wegwerken

Elektronische apparaten zijn fijn om te hebben, maar ze matchen niet echt mooi bij een luxueuze inrichting. Een ombouw voor de apparatuur is daarom ook geen overbodige luxe. Meestal wordt een ombouw gekocht voor de centrale verwarming. Hier wordt dan ook gelijk een chique vensterbank van gemaakt, zodat je er weer potten met planten op kan zetten. Ook dat geeft meer sfeer in je huis. Een ombouw is ook goed mogelijk voor andere apparaten. Doe daarom inspiratie op over hoe je een game console, router en stereo set netjes wegwerkt. Zorg er tevens voor dat stopcontacten en andere lichtbronnen netjes zijn weggewerkt. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van luxe schakelmateriaal Gira. Zo geniet je direct van meer sfeer in huis.

Tip 5: Luxe vloerkleden

Een luxe vloerkleed hoeft niet eens heel erg duur te zijn, maar geven de verschillende ruimtes in je huis wel net dat beetje extra. Bovendien is een luxe vloerkleed veel warmer voor je voeten dan tegels of laminaat. Kies een vloerkleed met een luxe print om je huis net zo’n uitstraling te geven. Zo zie je maar dat met een klein budget heel veel mogelijk is. De aanschaf van een nieuw vloerkleed, prettige accessoires of kwalitatief schakelmateriaal van voordeligschakelmateriaal.nl hoeft dan ook helemaal niet duur te zijn. Hoe fijn is dat?

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl