Wat is een Navigram 3D Roomplanner?


Steeds meer mensen maken gebruik van een Navigram 3D Roomplanner voor de verbouwing van hun woning of het inrichten van een nieuwe woning. Maar wat is het eigenlijk? De Navigram 3D Roomplanner is een tool die speciaal ontwikkelt is voor mensen die het lastig vinden om door een huis heen te kijken. Zeker bij het kopen van een nieuwe woning is het enorm moeilijk om te zien hoe het eruit zal komen te zien met jullie inrichting en na de nodige verbouwingen. Met de Navigram 3D Roomplanner is dat wel mogelijk. Met deze roomplanner maak je in een handomdraai de mooiste creaties in 2D of 3D, zodat je direct kan zien wat de juiste vloeren en meubels doen voor jouw woning.

Hoe werkt de roomplanner van Navigram?

Waar je vroeger jarenlang moest zwoegen om ontwerper te worden is het ontwerpen van een geheel nieuw interieur nu een kinderspel geworden met de roomplanner van Navigram. Je gebruikt simpelweg de maten van de meubels die je op het oog hebt en voert deze in de roomplanner. Vervolgens maakt deze een vormgeving van hoe het eruit komt te zien. Op basis van deze gegevens kan je verder gaan met experimenteren. Want als deze maten in de Navigram 3D Roomplanner niet zo mooi weergeven worden, welke maten zijn er dan wel geschikt voor mijn woning? Zo kan je blijven experimenteren tot je het juiste interieur hebt gevonden voor je woning. Ook je vloeren, raambekleding en apparaten kunnen ingevoerd worden in het systeem van Navigram.

Voordelen van Navigram 3D Roomplanner

Het inrichten van een nieuwe woning is misschien wel het leukste wat er is. Misschien heb je al heel goed een idee van hoe je het interieur wilt hebben of sta je nog compleet met vraagtekens in de ogen. Hoe dan ook: de Navigram 3D Roomplanner komt vrijwel altijd van pas. Wij zetten de voordelen graag nog een keer voor je op een rijtje:

  • Met de roomplanner van Navigram kan je gemakkelijk zien of jouw meubels naar keuze eigenlijk wel passen in de ruimte. Je kunt tegelijkertijd ook bekijken of er genoeg loopruimte om de meubels heen is. Hierdoor kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan zodra je een woning gaat inrichten.
  • De Navigram 3D Roomplanner beschikt over talloze voorbeelden van meubels, raambekleding, vloeren, etc. Hierdoor kan je eindeloos combinaties maken om het juiste interieur voor jouw woning te vinden. Zelfs als je dus nog helemaal niet weet wat je wilt voor je woning is de roomplanner van Navigram een ware aanrader.
  • Met de Navigram 3D Roomplanner kan je niet alleen elke ruimte in je woning nabootsen, maar ook nog eens om je tuin te maken! Hierdoor is het ook zeer gemakkelijk om het interieur van je tuin te bepalen aan de hand van dit programma. Ben je klaar met je ontwerp en ben je hier compleet verliefd op geworden? Print deze dan uit om hem aan een aannemer of hovenier te laten zien. Zo kan jij je eigen ontwerp werkelijkheid laten worden als architect in de dop.

Waarom in 3D?

Voor veel mensen hoeft dat allemaal niet zo nodig. Je hebt toch mensen die hiervoor geleerd hebben? Wat heb je dan aan een programma zoals de Navigram 3D Roomplanner? Simpel gezegd is het gewoon een leuke manier om zelf actief bezig te zijn met het stylen van je woning. Uiteraard heb je hier ook mensen voor, maar het is toch veel leuker om het zelf te doen en lekker te knutselen? Waarom 3D? In 3D zie je alles een stuk scherper en helderder, waardoor het zeker voor een ‘leek’ gemakkelijk is om de sfeer te proeven.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl