Laat de TV niet in zijn hemd staan!


De televisie heeft de afgelopen jaren een prominente plek in de woonkamer ingenomen. Deze belangrijke rol zorgt er voor dat de meeste mensen hun woning stylen op basis van de kijkrichting van de televisie. Toch vergeten we vaak om de TV zelf wat extra aandacht te schenken. Hij wordt lukraak op een meubelstuk geplaatst en we kijken er verder niet meer naar om. Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Laat de TV vooral niet in zijn hemd staan! Met de volgende tips maak jij van de televisie het pronkstuk van de woonkamer.

Design TV meubel

Dankzij een geweldig TV meubel is het mogelijk om jouw woning direct een geheel andere sfeer te geven. Kies bij voorkeur voor een meubelstuk dat pas bij de rest van het wooninterieur. Zo werk je het meubelstuk gemakkelijk weg. Dit is vooral een aanrader als je de televisie onopvallend in de woonkamer wilt plaatsen.

Je kunt er ook voor kiezen om met het TV meubel van debommelmeubelen.nl een statement te maken. Laat deze afsteken door andere materialen te kiezen, zodat deze nog meer tot zijn recht komt. Daarnaast kan het TV meubel ook nog eens heel praktisch zijn. Deze bied je de mogelijkheid om veel decoratiestukken kwijt te kunnen en ook dvd’s en andere elektronica kunnen gemakkelijk opgeborgen worden achter de kastdeuren.

tv meubel

TV beugel

 

De techniek staat niet stil. Televisies zien er steeds stijlvoller uit en dat mag gezien worden! Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun televisie als een pronkstuk in de kamer te hangen. Een TV beugel biedt dan uitkomst. Deze bied je de mogelijkheid om de televisie gemakkelijk op te hangen, waardoor deze geen extra ruimte vraagt. Dit is vooral handig in kleine woningen. Door de televisie op te hangen is een tv-meubel niet meer nodig. Een mooier schilderij bestaat niet!

De televisie aankleden

Je televisie aankleden klinkt misschien een beetje gek, maar toch mag dit niet vergeten worden. Maar wat verstaan we hier dan precies onder?

Met het aankleden van de televisie bedoelen we dat je de TV in de schijnwerper zet. Dit kan bijvoorbeeld door een geweldig TV meubel, maar ook door een aantal handige decoratieve elementen. Zet bijvoorbeeld een ware eyecatcher naast de televisie of gebruik fotolijstjes om het meubel aan te kleden. Door meer gezelligheid op het TV meubel te creëren, zorg je er voor dat het meubel direct aandacht trekt als je een woning binnenstapt. De televisie speelt een grote rol in onze dagelijkse vrije tijd, deze mag dan ook best gezien worden.

Tip: speel met lichtelementen bij de televisie. Het flikkerende licht van een televisie wordt door veel mensen als vervelend ervaren. Zeker als bepaalde lichtbronnen dit effect versterken. Je kunt het geheel een stuk rustiger maken door met verschillende lampen te spelen. Maak een duidelijk lichtplan waarbij je het geheel zo rustig mogelijk laat. Zorg dat de televisie enkel versterkt wordt, maar niet vervelend voor het oog wordt. Maak eventueel een plan met een professional om jouw televisie mooi tot zijn recht te laten komen.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl