bad slaapkamer

De badkamer en suite: pure klasse!


Een badkamer aansluitend op je slaapkamer is tegenwoordig geen overdreven luxe meer. Heb je net gebouwd of zit je midden in een verbouwing? Dan is dit hét moment om aan een badkamer en suite te denken! Je zult er zeker geen spijt van hebben. Wil je na dit artikel nog meer lezen over badkamers? De laatste badkamertrends lees je op badkamercourant.nl.

Waarom kiezen voor een badkamer en suite?

Ook al ben je maar met z’n tweetjes, een badkamer direct naast je slaapkamer is een zalige luxe. Maar ook voor een gezin met opgroeiende kinderen is dit het overwegen waard! Met een badkamer en suite hoef je niet meer de hall op om je naar de badkamer te begeven. Stap lui lekker vanuit je bed rechtstreeks in de badkamer. Zo heb je meer privacy, wat toch een zekere luxe geeft. Ook je opgroeiende kinderen zullen een (mini)badkamer enkel voor zichzelf zeker beamen. Als je voldoende ruimte hebt en je bent met een verbouwing bezig, denk dan ook aan hen! Ook al bestaat hun badkamer slechts uit een douche, toilet en wasbakje, dit zal zeker geapprecieerd worden!

Waar richt je een badkamer en suite in?

Heb je een grote slaapkamer? Sluit dan eenvoudig een hoek af voor de badkamer. Met een groot glazen paneel (industrieel glazen scherm) creëer je een aparte ruimte. Laat de slaapkamer het niet toe om een badkamer te installeren? Zoek dan een kamertje naast de slaapkamer waar je toch niets mee doet: een bergruimte of een te grote hall bijvoorbeeld. Maak een deur tussen de twee ruimtes en je hebt meteen een aansluitende badkamer.

Een meerwaarde voor je huis

Deze investering is zeker geen verloren geld. Later, als je kinderen het huis uit zijn, kun je bijvoorbeeld makkelijk hun kamer gebruiken als je gasten krijgt. Of je kunt de kamer verhuren aan studenten of alleenstaanden: een soort B&B maar dan permanent. De aparte badkamer heb je dan alvast, zowel voor je gasten als voor jezelf.

Neem een badkamer en suite gewoon mee op in je plannen als je verbouwt. Pik desnoods wat ruimte af van de hall of de bergplaats. Een badkamer en suite is zeker de moeite waard!

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl