Leuke tips voor het gebruik van spiegels binnenshuis


Even gauw checken of je outfit echt wel goed staat, de laatste lokken haar op zijn plaats en gaan met die banaan! Dat is de functie die wij met z’n allen toeschrijven aan de spiegel. Toch kan een spiegel zoveel meer betekenen! Natuurlijk is de functionaliteit erg belangrijk, maar wist je dat een spiegel ook nog heel veel kan betekenen voor je interieur? Met de spiegels van Sweetlivingshop.nl heb jij binnen mum van tijd een originele en speelse uitstraling te pakken voor je woning. Ben je benieuwd naar hoe je kan decoreren met spiegels binnenshuis? Hier vind je 6 ideeën.

spiegels binnenshuis

1. Maak een spiegelcollage

Ben je dolgraag zelf creatief bezig en wil je je interieur net dat beetje extra geven? Schaf dan een aantal kleine spiegeltjes aan en maak een spiegelcollage. Je kan zelf helemaal bepalen met welke vormen je speelt en hoe groot je de collage maakt. Door het speelse en creatieve karakter is het de perfecte persoonlijke noot voor je woning.

2. Spiegel op de vloer

Wat we steeds vaker zien terugkomen is de vintage spiegel op de vloer. Deze torent boven alles uit en kan nonchalant tegen een muur geplaatst worden. Met deze spiegel zorg je voor een ruimtelijker gevoel in de woning en het past ook nog eens binnen de woontrends van 2018! Binnen no-time laat jij je woning er authentiek en speciaal uitzien.

3. Unieke spiegel

We kennen allemaal wel de ronde, rechthoekige of zelfs vierkante spiegels. Als je echt een statement wilt maken is het belangrijk dat je kiest voor een uniek exemplaar. Niet alleen om te genieten van de functionele voordelen van de spiegel, maar ook doordat je zo zeer gemakkelijk een eyecatcher voor in je woning te pakken hebt. Vind je het lastig om zo’n exemplaar te vinden? Bekijk dan de spiegels van Sweet Living Shop voor meer inspiratie.

handgemaakte houten spiegel

4. Spiegel als deur

Dit is een bijzondere nieuwe trend en laat nu al veel harten overslaan: de spiegel die ook als deur fungeert. Kies voor een spiegel/deur met houten frame om je kamer een unieke uitstraling te geven. Niet alleen erg handig om je outfit een laatste keer te checken, maar ook nog eens zeer bijzonder en een ware eyecatcher voor elke ruimte.

5. Meerdere spiegels combineren

Als je echt wilt opvallen door het gebruik van spiegels binnenshuis is er maar 1 sleutelwoord: combineren. Zorg dat je meerdere spiegels aanschaft met verschillende en unieke vormen. Combineer deze aan de wand om je woning een authentieke en bijzondere uitstraling te geven. Dat zal direct de aandacht van iedereen in de ruimte trekken!

6. Een grote spiegelwand met ‘puzzelstukjes’

Een grote spiegelwand is misschien wel de droom van elke vrouw. Mannen vinden het vaak maar wat overdreven. Dit terwijl het toch enorm veel kan door voor de sfeer en uitstraling in een ruimte. Wil je het wat speelser maken? Zorg dat je de wand dan maakt van in elkaar passende ‘puzzelstukjes’. Dat breekt de grote wand en zorgt ook nog eens voor een uniek effect.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl