Vloerkleed

Loop er deze winter ook warm bij in huis!


De winter nadert met rasse schreden en dat is dan ook goed te merken. De winterjassen zijn al een tijdje terug uit de kast getrokken en onze T-shirts zijn nu echt verruild voor dikke truien en sweatshirts. Met het ingaan van de wintertijd is er ook voor ons een nieuwe tijd begonnen. We wapenen ons continue tegen de kou die ons buiten te wachten staat, maar hoe zit dat binnenshuis? Veel mensen zullen nu lachend opperen dat ze de verwarming wel een stukje hoger zetten, maar is dat eigenlijk wel zo makkelijk en is dat echt de beste oplossing? In dit artikel vertellen we hoe jij er óók in huis warmpjes bij loopt deze winter.

Waarom je niet altijd moet vertrouwen op de centrale verwarming

De meeste mensen zullen direct naar de centrale verwarming grijpen als de kou op ons land neervalt. Natuurlijk kán dit de oplossing bieden om een aangename temperatuur in huis te krijgen, maar dat is niet altijd het geval. Zo hebben slecht geïsoleerde woningen niks aan een verhoogde thermostaat, deze warmte vervliegt direct weer naar buiten. Daarnaast ben je altijd afhankelijk van de werking van de centrale verwarming. Bij een storing heb je direct een groot probleem. Dan hebben we het uiteraard nog geen eens gehad over de verhoogde gaskosten als je in de wintermaanden veel stookt. Er is een goedkopere en effectievere manier: de aanschaf van een kwalitatief vloerkleed.

vloerkleed woonkamer

Vloerkleed: een warme eyecatcher

Een vloerkleed is de perfecte oplossing om meer warmte in huis te krijgen. Deze is niet alleen heerlijk warm en comfortabel aan je voeten, maar maakt het interieur ook nog eens helemaal af. Met een vloerkleed geniet je van diverse voordelen, maar de belangrijkste is het behouden van de warmte in huis.

Wist je dat?

  • Een vloerkleed geluidsabsorberend werkt, waardoor deze vaak in tussenwoningen, flats en gehorige appartementen wordt geplaatst?
  • Het vloerkleed bijdraagt aan een lagere energierekening? Een hoogpolig vloerkleed geeft niet alleen extra warmte af, maar zorgt er ook voor dat de warmte dicht bij de grond blijft. Hierdoor blijft jouw lichaam langer op temperatuur en ben je minder snel geneigd om de verwarming hoger te zetten. Hierdoor profiteer je van lagere energiekosten, warme voeten én een ware eyecatcher voor in jouw woning!
  • Een vloerkleed het interieur kan maken of breken? Interieurstylisten zijn het er al tijden over eens: het vloerkleed is van essentieel belang om een woning compleet te maken. Het biedt niet alleen warmte en gezelligheid, maar stelt de gebruiker ook in staat om bepaalde hoeken af te bakenen. Vooral in grotere woningen is het gebruik van een vloerkleed enorm fijn. Zo maak je de ruimte compacter en maak je van de woning één geheel.

In de warmte verlangen wij naar warmte en gezelligheid. Een vloerkleed kan ons dat bieden. Deze shop je natuurlijk bij Floorpassion.nl; dé vloerkleden specialist van ons land. Dankzij kwalitatieve vloerkleden weet jij zeker dat je binnen no-time sfeer en warmte in huis haalt. Ben jij al klaar voor de winter?

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl