opblaasbare jacuzzi bestellen

Op wat moet je zeker letten bij een opblaasbare jacuzzi bestellen?


Nu we in de zomer steeds vaker met hoge temperaturen en hittegolven te maken krijgen zoeken we naar extra afkoeling om maximaal te kunnen genieten van onze tuin. Het aantal landgenoten met een eigen zwembad in hun tuin neemt jaarlijks sterk toe, en velen kijken nu zelfs uit naar een eigen jacuzzi. Een jacuzzi of spa in je tuin stelt je in staat om op hete zomerse dagen of in het voorjaar op elk gewenst ogenblik een verfrissende duik te nemen. Een opblaasbare jacuzzi kopen voor in je tuin is al een flinke investering. Om de juiste keuze te maken moet je met enkele belangrijke voorschriften rekening houden. Kortom, op wat moet je zeker letten bij het kiezen van de juiste opblaasbare jacuzzi?

Jacuzzi, spa, whirlpool, bubbelbad of hottub?

Met de groeiende belangstelling voor een jacuzzi in onze eigen tuin, namen ook de soorten jacuzzi sterk toe. Wordt het een (opblaasbare) jacuzzi, een spa, whirlpool, bubbelbad of toch maar een hottub? Een jacuzzi in je eigen tuin is al lang geen luxeproduct meer. Met de groeiende belangstelling en de vele soorten werd ook de prijs van een jacuzzi budgetvriendelijker. Dat betekent dat er nu voor bijna iedereen een soort jacuzzi beschikbaar is die aan zijn of haar mogelijkheden is aangepast en aan zijn verwachtingen voldoet. Kiezen wordt er daarom zeker niet makkelijker op. Gaat je voorkeur uit naar een opblaasbare jacuzzi? Hou dan zeker met enkele belangrijke factoren rekening om een ontgoocheling te voorkomen. Een opblaasbare jacuzzi bestellen die je best online. Daar vind je de grootste keuze jacuzzi’s voor in je tuin met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Opblaasbare jacuzzi Intex

Daarnaast kun je ook kiezen voor een opblaasbare jacuzzi Intex of Pure Spa’. Die vind je in meerdere uitvoeringen. Hierbij komen de bubbels uit de bodem. Bij de overige modellen wordt het water door middel van vier of meer krachtige jet stralen in het water gepompt, wat een masserende werking op het lichaam heeft. Bij de duurste opblaasbare spa Intex heb je zelfs een combinatie van bubbels en jetstralen. Deze bubbelbaden kunnen uitgerust worden met een zoutwatersysteem zodat je geen chloor of ander waterbehandelingsmiddel moet gebruiken.

Tip 1: Kies een jacuzzi met de juiste afmetingen

Een van de belangrijkste zaken om zeker rekening mee te houden zijn ongetwijfeld de afmetingen van je toekomstige jacuzzi. Over hoeveel plaats geschik je in je tuin voor je bubbelbad? Heb je een groot gezin of veel vrienden om samen te genieten in je toekomstige jacuzzi? Bepaal de beschikbare ruimte in je tuin voor je met je zoektocht start. Wens je meerdere personen van je jacuzzi te laten genieten? Dan is een bubbelbad voor zes personen een goed idee. Zo een grotere jacuzzi is wel duurder in energie en onderhoud, maar laat meer mensen genieten en dat heeft ook zijn prijs. Je kunt ook kiezen voor een bubbelbad voor vier of twee personen. Aan jou de keuze.

Tip 2: Een gebruiksvriendelijke jacuzzi

Kies voor een jacuzzi die makkelijk in je tuin kan geplaatst worden. Dat vraagt minder tijd en zorgt voor een kleinere investering. Hoe makkelijker je je toekomstige jacuzzi kunt bedienen, hoe beter. Wanneer je met je gezin of vrienden van je bubbelbad geniet, zal meestal jij voor de bediening instaan. Let er dus zeker op dat je jacuzzi makkelijk is te bedienen en vergezeld is van een duidelijke handleiding. Jacuzzi’s voor buiten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding zijn vaak uitgerust met een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarmee je makkelijk de instellingen kunt aanpassen. Een gebruiksvriendelijk bubbelbad kun je makkelijk opblazen en snel laten leeglopen. Zo is je bubbelbad ook makkelijk op te bergen.

Tip 3: De watertemperatuur

De watertemperatuur en de tijdig nodig op het water in je jacuzzi op te warmen is een belangrijk item. Dat bepaalt namelijk in belangrijke mate het energieverbruik van je apparaat. De meeste opblaasbare bubbelbaden warmen het water op met gemiddeld twee graden per uur, tot maximaal 40 graden. Een bubbelbad voor in je tuin met een automatische timer is zeker geen nutteloze investering. Op die manier blijft je jacuzzi steeds op de gewenste temperatuur.

Tip 4: Het aantal massage jets

In je jacuzzi zoek je in de eerste plaats ontspanning en daar zorgen de aanwezige massage jets of bubble jets voor. Door het water in je jacuzzi op te spuiten bootsen deze jets zo getrouw mogelijk een deugddoende massage na. Vooral dan van je rug en je voeten. Sommige bubbelbaden zijn uitgerust met 80 massagejets, terwijl anderen over het dubbel aantal beschikken. Je hebt het ondertussen al wel begrepen: hoe hoger het aantal massagejets, hoe veelzijdiger, dieper en uitgebreider de massage van waterstralen. Sommige van deze jets zijn verstelbaar, waardoor je zelf de richting en de hardheid van de waterstralen kan instellen.

Tip 5: De stevigheid van het bubbelbad

Niets is vervelender dan een lek bubbelbad. Dat wil je koste wat het kost, voorkomen. Bespaar dus zeker niet op de kwaliteit van het materiaal waaruit je bubbelbad is gemaakt. Goedkope jacuzzi’s voor buiten gaan makkelijk lek en zijn daar boven op moeilijk te herstellen. Je bubbelbad is dus bij voorkeur van een stevig materiaal gemaakt, met vormvaste en stabiele wanden uit meerdere lagen met een overlappende structuur van sterk fiber.

Tip 6: kies voor een jacuzzi met een goed wateronthardingssysteem. 

Zo een systeem zorgt ervoor dat de waterhardheid in je bubbelbad constant wordt gemeten en automatisch aangepast. Hoe harder het water hoe groter de kalkaanslag. Dat zorgt vaak voor vervelende huidirritaties. Een waterontharderpomp filtert het water en maakt het zachter wordt.

Tip 7: Laag stroomverbruik

Het stroomverbruik van jacuzzi’s vertoont grote verschillen. Controleer tijdens je zoektocht altijd het stroomverbruik van de toestellen voor je een definitieve beslissing neemt. Dat kan je jaarlijks heel wat op je energiefactuur doen besparen.

Tip 8: LED- verlichting zorgt voor extra sfeer

Een jacuzzi voor buiten met LED- verlichting lijkt misschien een overbodige luxe. Toch geeft dit voor extra sfeer je jacuzzi in je tuin.

Tip 9: accessoires.

Bubbelbaden met een goede prijs- kwaliteitsverhouding beschikken standaard vaak over handige accessoires. Daarbij staat een beschermhoes zeker bovenaan de lijst met accessoires. Is in Zijn in jouw geval opblaasbare zitjes of hoofdsteunen nuttig? Dit zeker interessant voor gezinnen met (kleine)kinderen. Je opblaasbare jacuzzi bestellen doe je makkelijkst online op een van de vele gespecialiseerde webshops in bubbelbaden voor in je eigen tuin.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl