badkamer verbouwen

Het staat al tijden in de planning: Een badkamer verbouwing


Kijk je er al een tijdje naar uit om je badkamer te verbouwen? Dan is het goed dat je je plannen eens definitief gaat maken en gaat bekijken hoe het er uit komt te zien. Heb je wel eens gekeken naar Sunshower van Tegeldepot? Een goed moment om daar nu de tijd voor te nemen. Je kunt nu namelijk zelf het comfort en het gemak ontdekken.

Je kunt dankzij de Sunshower namelijk genieten van een zonnebankpaneel dat in de doucheruimte geïnstalleerd wordt. Iedere dag kun je dus een mooie gezonde teint krijgen. Je bouwt het langzaam op en zo kun je tijdens het douchen dus ook bruin worden, dat wil je toch ook? Je hebt verschillende modellen van de Sunshower, zo is er ook de Sunshower combi, deze variant wordt in de hoek van de doucheruimte geplaatst en heeft UV- en infraroodfunctie. Daarbij is het paneel ook dubbel geïsoleerd en is afgewerkt met een gezandstraalde glasplaat. Spierpijn kan hierdoor ook verlicht worden.

Een kleurtje in je nieuwe badkamer

Je lichaam kan snel een kleurtje krijgen als je voor de Sunshower kiest. Je kunt dan je gezicht, hals of decolleté een kleurtje geven. Alles op een veilige manier en tegelijkertijd als je aan het douchen bent, ideaal want alles gaat in een moeite door. Natuurlijk wil jij de inrichting van je badkamer zelf bepalen en dan is het goed om rekening te houden met de samenstelling. Daarbij kun je ook eens kijken naar de stortdouche. Het is echt heel erg afhankelijk van jouw smaak en wat je wensen zijn. Neem daarom de tijd om te kijken wat er bij jouw ontwerp en ideeën past.

Budget beschikbaar, verbouwen maar…

Heb je alles voor elkaar? Zijn de plannen klaar en heb je het budget vrijgemaakt? Dan is het goed dat je nu  gaat bekijken waar je kunt beginnen. De badkamer verbouwing kan nu beginnen en eindelijk ga je snel vorderingen zien. Het is belangrijk dat je alles stapsgewijs en op je gemak uit gaat of laat voeren. Wonen wordt namelijk nog leuker als je je eigen wensen kunt uitvoeren. Iedere dag geniet je weer volop van je badkamer, want deze is onmisbaar in iedere woning. Maak daarom nu je plannen compleet en geniet van deze bezigheid.

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl