houten shutters

Overal houten shutters


Houten shutters voor de ramen. U ziet ze steeds vaker, niet alleen in woonhuizen maar ook bij restaurants en hippe winkels. En dat is niet voor niets. Deze vorm van raamdecoratie is namelijk helemaal van deze tijd. Bent u op zoek naar de ruimste keuze in houten shutters? Bezoek dan zeker eens Van Eyk Shutters. Daar kiest u heel eenvoudig online uit een groot assortiment aan houten shutters, opgedeeld per collectie. En dat is heel gemakkelijk zoeken.

Voor welke houten shutters kiest u?

Heeft u een heel landelijk, misschien zelfs romantisch interieur met veel robuuste elementen en hier en daar wat tierelantijntjes? Of juist een heel moderne inrichting waarin stijlvol, industrieel en strak de kernwoorden lijken te zijn? Voor elk interieur zijn houten shutters de juiste keuze. U kunt ze namelijk werkelijk in alle soorten, maten en kleuren bestellen. Laten we beginnen bij de maten, een essentiële keuze in het proces op weg naar uw perfecte houten shutters. U kunt de lamellen namelijk in de door u gewenste breedte bestellen, en dat doet veel voor de uiteindelijke uitstraling van uw houten shutters. Bredere lamellen hebben iets robuusts, terwijl smallere exemplaren samen een wat strakker en moderner beeld oproepen.

houten shutters kiezen

Houten shutters op maat

De stijl wordt echter natuurlijk niet alleen door de maat van de lamellen bepaald. Ook de houtsoort draagt eraan bij. Maar welk hout is nu geschikt voor welke stijl? Daar komt u bij Van Eyk shutters heel eenvoudig achter. Op de Van Eyck inspiratiewebsite vindt u ten eerste de Van Eyck Premium Collectie. Deze collectie bestaat uit houten shutters van massief Paulownia hout. Deze shutters van hoge kwaliteit kunt u eigenlijk in elk interieur ophangen. De lichte houtsoort is gemakkelijk te bewerken en in elke gewenste kleur verkrijgbaar. Zo kunt u er heel eenvoudig uw eigen draai aan geven. De Van Eyck Cottage Collectie is, zoals de naam al doet vermoeden, meer geschikt voor een landelijk interieur. Ook van Paulownia hout, zijn deze shutters zo bewerkt dat de houtstructuur extra zichtbaar en voelbaar is gebleven, voor die echte karakteristieke houtlook. In de Special Collectie van Van Eyck vindt u houten shutters van Lindehout, dankzij de gladde lak uitstekend geschikt voor een moderne en strakke afwerking. Kortom: bent u op zoek naar houten shutters voor uw ramen? Laat u inspireren op de website van Van Eyck shutters!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl