PhaseLux, Synoniem Voor Betrouwbaarheid in Zonne-Energie


PhaseLux, Synoniem Voor Betrouwbaarheid in Zonne-Energie

Als we de merknaam PhaseLux horen, denken we onmiddellijk aan betrouwbaarheid, efficiëntie en design. PhaseLux, een Nederlands bedrijf met Nederlands management, heeft de zonne-energiemarkt getransformeerd met hun baanbrekende zonnepanelen. Hun opvallende ontwerpen zijn meer dan alleen esthetisch; ze combineren prestatie en betrouwbaarheid in elk product.

35 Jaar Verzekerd bij Lloyds: PhaseLux kiest voor betrouwbaar

In een sector die afhankelijk is van de lange levensduur en prestaties van zijn producten, zet PhaseLux een standaard met hun indrukwekkende garantieperiode. Elk PhaseLux-zonnepaneel is maar liefst 35 jaar verzekerd bij Lloyd’s, een van de meest gerespecteerde verzekeraars in de wereld. Deze productgarantie, aanzienlijk langer dan de standaard in de branche, getuigt van het vertrouwen dat PhaseLux heeft in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van zijn producten. U investeert niet alleen in schone, hernieuwbare energie, maar ook in een product dat gemaakt is om decennia mee te gaan.

Externe Onafhankelijke Kwaliteitscontrole voor PhaseLux zonnepanelen

Kwaliteitsgarantie is de hoeksteen van PhaseLux’s belofte aan zijn klanten. Om absolute transparantie en betrouwbaarheid te garanderen, ondergaan hun producten een rigoureus proces van externe, onafhankelijke kwaliteitscontrole. Deze kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door gecertificeerde derde partijen die geen verband houden met het bedrijf, zodat de resultaten volledig onpartijdig zijn. Dit proces zorgt ervoor dat elk PhaseLux-zonnepaneel dat uw dak bereikt, voldoet aan de hoogste kwaliteits- en prestatienormen.

Lichtgewicht Zonnepanelen

Het installatieproces van zonnepanelen kan aanzienlijk worden beïnvloed door het gewicht van de panelen. PhaseLux heeft dit begrepen en zonnepanelen ontworpen die ondanks hun lichte gewicht compromisloze prestaties leveren. Deze lichtgewicht panelen, zoals de Symphony Plus met zijn gewicht van slechts 22 kg, maken de installatie gemakkelijker en sneller, zonder concessies te doen aan de efficiëntie of betrouwbaarheid van de panelen.

Hoge Efficiëntie

PhaseLux is toegewijd aan het leveren van zonnepanelen met hoge efficiëntie, een kenmerk dat duidelijk wordt geïllustreerd in hun producten. Met een opmerkelijke efficiëntie van 22,53% zet de Symphony Plus een groot deel van het opgevangen zonlicht om in bruikbare elektriciteit. Dit is aanzienlijk hoger dan de gemiddelde efficiëntie die je bij veel andere zonnepanelen vindt. Een hogere efficiëntie betekent meer gegenereerde stroom, wat resulteert in grotere besparingen op uw energierekening.

Luxe Design & Bi-faciaal Effect

Zonnepanelen hoeven niet alleen functioneel te zijn; ze kunnen ook esthetisch aantrekkelijk zijn. PhaseLux heeft deze gedachte omarmd en biedt zonnepanelen met een luxe design. De Symphony Plus, met zijn full black-technologie, biedt een stijlvolle uitstraling die perfect past bij elk modern dak. Daarnaast biedt PhaseLux-panelen met bi-faciaal effect. Deze panelen absorberen licht van zowel de voor- als achterkant, waardoor ze in staat zijn om meer elektriciteit te produceren, vooral op heldere dagen.

Brandveilig

In het onwaarschijnlijke geval van brand, biedt PhaseLux extra gemoedsrust met hun brandveilige zonnepanelen. Hun glas-op-glas-constructie heeft een bijna nul brandrisico, een functie die zowel veiligheid als duurzaamheid bevordert. Dit maakt de panelen ideaal voor installatie op residentiële en commerciële daken, waar brandveiligheid een topprioriteit is.

Nederlands Ontwikkeld Zonnepaneel

Het vakmanschap en de technologische innovatie van Nederland worden wereldwijd erkend. PhaseLux, een Nederlands bedrijf met Nederlands management, is trots op het feit dat hun zonnepanelen volledig in Nederland zijn ontwikkeld en gedesigned.

SYMPHONY PLUS: Luxe en Efficiëntie Gecombineerd

De Symphony Plus is een echte game-changer in de wereld van zonne-energie. Dit Hetero Junction Technologie (HJT) fotovoltaïsch paneel is opgebouwd met dezelfde specificaties als de Symphony, maar met een groter celtype en een hogere efficiëntie.

De Symphony Plus heeft een vermogen van 440 watt, wat meer dan genoeg is om aan de energiebehoeften van de meeste huishoudens te voldoen. De efficiëntie van 22,53% betekent dat u meer energie uit de zon kunt halen, wat resulteert in veel lagere energiekosten.

De Symphony Plus is uitgerust met FULL BLACK-technologie. Dit betekent dat het paneel volledig zwart is, waardoor het er strak en stijlvol uitziet. De celgrootte van 182 x 91,75 mm zorgt voor een groter oppervlak voor het absorberen van zonlicht, terwijl de dikte van 2 x 1.6 mm glas zorgt voor duurzaamheid en sterkte.

Ondanks zijn indrukwekkende prestaties, weegt de Symphony Plus slechts 22 kg, wat het hanteren en installeren vergemakkelijkt. De afmetingen van 1134 x 1722 x 30 mm zorgen ervoor dat het paneel op de meeste daken past.

De Symphony Plus is een bewijs van het vakmanschap en de innovatie van PhaseLux. Het biedt klanten een krachtige, efficiënte en stijlvolle oplossing voor hun zonne-energiebehoeften. Net als alle andere PhaseLux-producten, combineert het prestatie, betrouwbaarheid en design op een manier die de verwachtingen overtreft.

Eindoordeel

In een wereld die steeds meer naar duurzame oplossingen neigt, onderscheidt PhaseLux zich als een betrouwbare aanbieder van zonne-energie oplossingen. Hun zonnepanelen, ontwikkeld in Nederland, combineren innovatieve technologie met luxe design, efficiëntie en duurzaamheid. 

Met een indrukwekkende garantie van 35 jaar, extern gecontroleerde kwaliteitsgaranties en brandveilige constructie, heeft PhaseLux zich gevestigd als een voorloper in de industrie. Het resultaat is een reeks producten, waaronder het Symphony Plus-paneel, dat voldoet aan de behoeften van de klant op het gebied van energie-efficiëntie, kostenbesparing, design en veiligheid. Het is dan ook geen verrassing dat PhaseLux synoniem is geworden voor betrouwbaarheid en kwaliteit in de wereld van zonne-energie.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl