welness badkamer

5 redenen waarom u uw welness badkamer niet meer uit wilt


2019 staat in het teken van genieten, eenvoud en luxer leven. Dit zien we ook terug in onze keuzes in de badkamer. Waar de badkamer voorheen enkel als ruimte werd beschouwd om je even snel op te frissen, is dit tegenwoordig een waar welness oord om heerlijk tot rust te komen. Nederlanders worden steeds drukker, we beschikken over strakke schema’s en weinig rust. Een momentje voor uzelf vinden is dan ook erg lastig. De badkamer verleent zich hier echter perfect voor. Even een uurtje opladen in uw eigen whirlpool bad en u kunt er weer tegenaan. Bent u nieuwsgierig geworden naar de voordelen van een welness badkamer? Hieronder 5 redenen waarom u uw badkamer niet meer wilt verlaten. Tijd om te genieten!

1.         Whirlpool bad voor betere bloedsomloop en stofwisseling

In de meeste welness badkamers vinden we een luxe whirlpool bad. Voor veel mensen is het een ware droom om over een eigen bad te beschikken. Heerlijk genieten na een lange dag werken en even helemaal tot rust komen. Toch beschikt niet ieder bad over even veel voordelen. Natuurlijk is een traditioneel bad heerlijk, maar een whirlpool bad biedt nog veel meer voordelen. Zo is het mogelijk om voor massagestralen te kiezen en draagt het bad bij aan een betere bloedsomloop en stofwisseling.

2.         Pijnlijke spieren zijn verleden tijd

Heeft u regelmatig last van pijnlijke spieren of spierknopen? Dan is een welness badkamer precies wat u zoekt. Door de warme massagestralen onder een luxe douchekop of de verschillende functies van een whirlpool bad ervaart u veel voordelen voor uw lichaam. Het lichaam krijgt een boost van energie om de dag weer aan te kunnen, zonder dat u hiervoor een duur bezoekje aan een masseur hoeft af te leggen.

rustgevende badkamer kopen

3.         Verminder de kans op depressies of een burn-out

In de moderne wereld staan we geen seconde stil. We zijn continu bezig om onszelf te ontwikkelen, om beter te presteren en alle ballen in de lucht te houden. Het gevolg is dat het aantal ziektemeldingen door depressies of burn-out gerelateerde klachten toeneemt. Uiteindelijk bezwijken we onder de druk, hebben we geen energie meer om uitdagingen aan te gaan en verdwijnen we in een sociaal isolement. Dat moet uiteraard voorkomen worden! Door uzelf iedere dag een rustmomentje te gunnen, zal u merken dat u meer energie heeft om de dag tegemoet te gaan. Even alles op een rijtje zetten in uw eigen welness badkamer en het leven lacht u weer toe.

4.         Samen genieten van een breed bad

In een welness badkamer wordt er vaak gebruik gemaakt van een groot en breed bad. Mits dit mogelijk is in de badkamer natuurlijk. Het voordeel hiervan is dat u geniet van een groot ligoppervlak. Daarnaast kunt u samen met uw partner heerlijk genieten in bad, zonder dat dit oncomfortabel hoeft te liggen. U zal als herboren uit bad stappen!

breed bad

5.         Talloze mogelijkheden

Een welness badkamer wordt uitgerust met luxe sanitair, mooie tegels en slimme systemen om het ware welnessgevoel in huis te halen. Door de groeiende vraag naar luxe badkamers, zien we dat het aanbod ook steeds groter wordt. Dankzij de talloze mogelijkheden bent u in staat om de badkamer geheel naar eigen wens samen te stellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw badkamer? Kies dan voor Tegeldepot.nl; alles voor je sanitair om het ware welnessgevoel in huis te halen!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl