Servies elk budget

Servies voor elk budget


Yes, je gaat op jezelf wonen! Dan heb je misschien servies nodig en is het wel zo handig als dit goedkoop is. Ben je echter al wat langer aan het werk en wil je graag een luxe servies om je gerechten op te presenteren? Dan heb je het budget om te gaan voor een duurder merk servies. Misschien zoek jij juist stevig servies voor professioneel gebruik in je café of restaurant. Ook dan zit je goed bij Cookinglife.

Studentenservies

Speciaal voor studenten en mensen met een kleiner budget is er aantrekkelijk geprijsd servies van merken als Luminarc en Cosy & Trendy. Met de borden en kopjes van Luminarc combineer je een modern ontwerp met functionaliteit. Het glazen servies kan in de vaatwasser en is schokbestendig. De borden en kopjes van Cosy & Trendy vallen op door een kleurvol design. Dit servies is gemaakt van degelijk aardewerk en is net zoals Luminarc vaatwasserbestendig.

Luxe servies

Als je een wat groter budget hebt, kun je kiezen voor een duurder servies. Hiermee presenteer jij je gerechten op een luxe manier en creëer je een prachtige tafelsetting. Maak de keuze uit de serviezen van vooraanstaande merken, zoals Maxwell & Williams, Arzberg en Royal Doulton. Het merk Maxwell & Williams biedt je luxe, neutraal witte borden en kopjes die je goed kunt combineren. Daarnaast zijn er serviezen met bijzondere vormen, zoals vierkant en golvend.

Arzberg servies is zeer gevarieerd. De witte borden en kopjes vallen op door mooie details, zoals een golvend randje. Verder zijn er serviezen met gekleurde randjes voor een vrolijk geheel. De borden en kopjes van Arzberg Joyn zijn helemaal bijzonder in wit, grijs, roze en eikenhout. Met de serviezen van Royal Doulton kun je werkelijk alle kanten op, van levendige blauwe patronen tot zachte pastelkleuren. Maar ook borden en kopjes met fabelachtige dessins of illustraties van Londense gebouwen.

Professioneel servies

Ben je op zoek naar servies dat geschikt is voor gebruik in de horeca? Dan raden wij de kopjes en borden aan van de merken Cosy & Trendy Professional en Arcoroc. Deze serviezen zijn krasvast en chipvrij. De borden en kopjes behouden de originele kleuren, ook als ze elke dag meerdere keren door de vaatwasser gaan.

Servies kopen bij Cookinglife

Of je nu een klein of een groot budget hebt, je kunt goed terecht bij Cookinglife voor je servies. Koop de kopjes en borden in onze winkel in Groningen of bestel ze in de webshop. Het servies wordt zorgvuldig verpakt en snel geleverd. De maaltijd kan beginnen!

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl