buiten vloerkleed

Vloerkleed voor binnen en buiten: dit zijn de voordelen!


Een vloerkleed is al sinds mensheugenis enorm populair om je interieur helemaal mee af te maken. Het juiste kleed kan van jouw woning een samenhangend geheel maken en ondertussen ook nog een warme en behaaglijke sfeer afgeven. Kortom: met een vloerkleed in huis zit je altijd goed. Maar wist je dat het ook mogelijk is om een kleed in je achtertuin te leggen? We zeggen dikwijls dat de tuin een verlengstuk van je woning moet zijn, dus ergens is het dan ook niet zo gek dat een buiten vloerkleed hier prima van pas komt. Maar wat zijn de voordelen van een vloerkleed voor binnen of buiten? We vertellen je er in deze blog alles over om een goede keuze te kunnen maken

Voordelen van een buiten vloerkleed

Als je een behaaglijke sfeer wilt in de tuin kan een kleed prima van pas komen. Veel mensen kiezen er dan voor om hun vloerkleed van binnen naar buiten te halen. Nu hoeven we je daar de nadelen niet eens van te vertellen. Allereerst is het uiteraard enorm lastig om een groot kleed naar buiten te krijgen, maar het is ook nog eens erg slecht voor het kleed zelf! Een klein zomers buitje en je kleed is direct kapot. Daarnaast wordt hij ook nog eens erg vies. Dat is het moment dat een buiten kleed van pas komt! Deze zijn niet alleen waterbestendig, maar ook nog eens een stuk sterker dan elk ander kleed voor binnen. Hierdoor kun je genieten van dezelfde warmte en chique uitstraling zonder de angst dat je kleed hierdoor kapot gaat! Wist je dat een buiten kleed ook nog eens ideaal is voor kleine kinderen? Perfect om de knietjes te beschermen en ze lekker warm op te laten spelen.

Binnen ook een vloerkleed?

Iedereen die ooit een kleed binnenshuis heeft gehad zal beamen dat ze hier niet meer zonder kunnen. Een vloerkleed kan zoveel doen voor een ruimte! Het geeft je woning niet alleen iets chics, maar heeft ook een enorm handige functie: het houdt je voeten heerlijk warm. Iedereen weet dat laminaat of tegels erg koud kunnen worden tijdens de winterdagen. En niemand zit toch te wachten op koude voeten? Met een kleed is dit gelukkig verleden tijd. Het is ook erg leuk om je woning wat contrast te geven doormiddel van een kleed. Beschikt jouw woning bijvoorbeeld over een enorm strak interieur? Gebruik dan een hoogpolig vloerkleed om het geheel iets speelser te maken. Je kunt er ook juist voor zorgen dat je interieur nog beter op elkaar afgestemd wordt doormiddel van een laagpolig vloerkleed. Een vloerkleed is de perfecte toevoeging voor elke woning.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl