steigerhouten kinderbed

Een steigerhouten kinderbed past altijd


De eigen slaapkamer is het domein van je kind. Hier kunnen ze spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Natuurlijk slapen zie hier ook. Een mooi kinderbed is dan ook een belangrijk onderdeel van de kinderkamer. Kies als basis voor een kinderbed. Dat staat stoer en past bij veel verschillende inrichtingen. Je kunt kinderbedden op maat laten maken waardoor je het geheel volgens eigen smaak en wens kunt samenstellen.

Voor het eerst in een hoogslaper

Je wilt graag een hoogslaper aanschaffen voor je kind. Als je kindje een rustige slaper is, kan hij vanaf ongeveer vier jaar in een hoogslaper. Een hoogslaper is veilig dankzij de rekjes aan alle zijden. Deze uitvalbeveiliging moet voldoen aan een bepaalde hoogte waardoor uw kind niet uit bed kan vallen. Komt je kind ‘s nachts uit bed? Dan is een halfhoogslaper of een laag kinderbed een betere optie. Steigerhouten hoogslapers en steigerhouten halfhoogslapers zijn er in allerlei ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoogslaper met een glijbaan, een huisjesbed, een gevelbed met bedstee of een kasteelbed? En heb je een eigen idee voor een bed? Laat het droombed van je kind dan op maat maken. Slapen in een droombed maakt naar bed gaan weer leuk. Je kind gaat iedere avond graag slapen.

Steigerhouten Hoogslaper

Bergruimte

In een kinderkamer kun je wel genoeg opbergruimte gebruiken. Het voordeel van een hoogslaper of halfhoogslaper is dat er ruimte overblijft voor het opbergen van speelgoed. Dit kan in de vorm van lades, een kast of planken. Zo kun je lekker veel speelgoed, boekjes of kleding kwijt en bespaar je ruimte. Dit is ideaal voor kleine kamers want je combineert meer meubels in één.

Veel opties: trap of glijbaan? Een extra bed of een chillplekje?

Kinderen vinden het leuk om via een trappetje in bed te klimmen. Het is mogelijk om een trap en een glijbaan aan de hoogslaper te maken. Zo klimt je kind gemakkelijk in bed en ‘s morgen glijdt hij zo weer naar beneden. Ook een bureaublad kan aan een hoogslaper worden gemonteerd. Hierdoor creëer je een studiemogelijkheid. Zodra je kind huiswerk moet gaan maken, staat zijn bureautje al voor hem klaar. Ook leuk is een bed met een speelhut of chillruimte. Bovendien kun je van deze plek een tweede bed maken. Dit is handig voor als er een logeetje komt.

Een bed op maat

Hoe je de kinderkamer ook inricht, steigerhout past altijd. Door het droombed van je kind op maat te laten maken, past het zeker in de slaapkamer. Steigerhoutspecialist VanLonden.com maakt meubels van steigerhout. Ons bedrijf is gevestigd in Oosterhout. Je kunt bij ons op afspraak in de showroom inspiratie opdoen. Onze specialisten kunnen je ook helpen met het schetsen van het droombed. Wij leveren onze steigerhouten bedden en andere steigerhouten meubels in Nederland en België.  Voor een kleine meerprijs komen we het bed netjes bezorgen en monteren we het gelijk in de slaapkamer. Neem dus snel contact met ons op voor het maken van een afspraak of doe alvast online inspiratie op onze website.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl