Waarom u een wc bril softclose nodig heeft

Waarom u een wc bril softclose nodig heeft


Wellicht heeft u nog nooit van een wc bril softclose gehoord, maar geloof mij, na het lezen van dit artikel wil u er ook een! Een wc bril softclose is een wc bril die speciaal ontworpen is om zacht en rustig naar beneden te vallen. Daarmee komt er direct een einde aan die harde klap steeds als u de wc bril dicht wil doen. Nog niet overtuigd? Lees hieronder waarom ook u een wc bril softclose wil hebben.

Minder lawaai

Ten eerste zorgt een softclose wc bril voor een stuk minder lawaai. U kent vast het moment dat u van de wc af komt en de wc bril meekomt. Het zal niet de eerste keer zijn dat u schrikt van de oorverdovende klap. Of misschien heeft u wel kinderen die niet al te zachtjes met de wc bril omgaan. Dit zorgt voor een hoop lawaai. Met de wc bril softclose komt hier een einde aan!

Minder beschadiging

Ten tweede zorgt de softclose wc bril er tevens voor dat uw wc bril beter beschermd wordt. Voornamelijk zware wc-brillen kunnen zorgen voor een flinke klap wat de nodige aantasting aan het porselein kan veroorzaken. Doordat middels het softclose systeem de klap verzacht wordt, wordt dergelijke schade voorkomen. Zo blijft uw wc-bril mooi en gaat deze ook een stuk langer mee.

Hoe werkt het?

Nu vraagt u zich natuurlijk af, hoe werkt dit dan? Het mechanisme zit hem in de scharnieren. Deze zorgen ervoor dat de bril afgeremd wordt wanneer deze naar beneden valt. Het is gemakkelijk te monteren en de scharnieren zijn onzichtbaar. Het gaat dus niet ten koste van uw design.

Bent u al overtuigd? Schaf dan nu uw eigen wc bril softclose aan en geniet snel van meer rust in huis!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl