Tuinfeest organiseren? Zo pak je dat aan!

Tuinfeest organiseren? Zo pak je dat aan!


Ben je deze zomer jarig, krijg je een nieuw gezinslid, ben je zoveel jaar getrouwd, ga je met pensioen of ben je gewoon klaar om te feesten? Heb je tegelijkertijd ook nog eens een geweldige tuin tot je beschikking? Organiseer dan dit jaar een heus tuinfeest!

Are you ready to party? In je hoofd heb je dit moment al zo vaak afgespeeld en nu is het eindelijk zover. Jij gaat een feestje voor al je vrienden en familie organiseren. Allemaal mensen die je enorm graag ziet en waar je een leuke tijd mee wilt beleven. Nu de zomer nadert, is het hoog tijd om de eerste organisatieplannen alvast te maken. De tijd vliegt sneller om dan je denkt. Voordat je het weet is jouw tuinfeest aangebroken. Maar hoe ga je dit aanpakken? Waar moet je op letten en wat moet je vooral niet vergeten te doen? In dit artikel geven we praktische tips voor het geven van een onvergetelijk tuinfeest!

Partytent kopen

Het weer in Nederland is onvoorspelbaar. De ene dag kan de lucht strakblauw met volop zon zijn en de andere dag komt de regen met bakken uit de lucht gevallen en staat er een frisse wind. Een tuinfeest in de zomer staat niet altijd garant voor mooi weer. Daarom is het belangrijk om met alle weersomstandigheden rekening te houden.

Een partytent kopen is in elk geval zeer verstandig. Met mooi weer rol je de zijkanten op voor een frisse wind en als het in de avond afkoelt laat je ze weer zakken om de warmte binnen te houden. Als het weer guur is, hoeft dit de sfeer op het feest niet te bederven. Een partytent is van essentieel belang voor ieder tuinfeest dat in ons land wordt georganiseerd.

Partytent kopen

Maak de tuin netjes

Heb je het de laatste tijd enorm druk gehad en heb je weinig tijd gehad om de tuin bij te houden? Trek dan even wat uurtjes uit om de tuin goed schoon te maken. Maak je geen zorgen, je hoeft hier echt geen prijs mee te winnen. Niemand zal op dat ene sprietje onkruid letten. Wel is het belangrijk dat in elk geval het terras schoon is en dat mensen op nette stoelen plaats kunnen nemen. Het is misschien niet het leukste werkje, maar wel belangrijk voor een fijn tuinfeest.

Feestdecoratie

Natuurlijk moet er ook voor een feestelijke sfeer worden gezorgd. Haal wat gezellige feestdecoratie in huis en versier de tent. Denk ook aan extra tuinverlichting. Door middel van kaarsen, lampions of gebruik oude kerstverlichting om de bomen mee te versieren. Let bij het aanbrengen van feestdecoratie ook op de grootte van het feest.

Als je een groot feest in een partytent 3×6 geeft, zou het jammer zijn als de helft van de feestgangers niks van de feestdecoratie mee krijgt. Haal daarom voldoende in huis en stem het aantal decoratiestukken af op de hoeveelheid gasten. Zo weet je zeker dat iedereen geniet van een feestelijke omgeving. Nu alleen nog de hapjes op tafel, een muziekje aan en feesten tot de zon opkomt!

partytent 3x6

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl