Hoe geef je jouw slaapkamer een make-over?


Goodbye boring beds

Bedden zijn net zoals de rest van ons interieur de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Naast het comfort dat een bed ons moet bieden vinden we het ook belangrijk dat het bed er mooi en stijlvol uitziet. Heb je dit bedrag er wel voor over een gloednieuw bed? Dan ben je snel klaar. Nog niet klaar om de sprong te wagen? Probeer in plaats daarvan een nieuw hoofdeinde. Je kunt alleen een nieuw hoofdbord aanschaffen. Dit kan je slaapkamer ook een nieuw leven in blazen zonder dat het teveel kost.

 

Hoe geef je jouw slaapkamer een make-over?

Bepaal de sfeer

Verlichting kan de sfeer van een ruimte echt veranderen. Denk daarom goed na welke sfeer je jouw slaapkamer wil geven. Gebruik je de ruimte alleen om te slapen of gebruik je de slaapkamer ook bijvoorbeeld als werkkamer. Als het een ruimte is die je veel gebruikt om te lezen en te mediteren, wil je misschien een paar goed geplaatste tafellampen die je een zachte gloed geven in plaats van harde schittering boven het hoofd.

 

Druk jezelf uit

Als je geen zin hebt om de muren te schilderen, breng dan wat kleur aan met wanddecoratie. Onze favorieten zijn: de schilderijen en canvassen van Woononline. Van foto’s en afbeeldingen tot pure kunst, het is er allemaal! Met deze bijzondere en kleurrijke wanddeco heb je echt een statement piece in je slaapkamer. Kies voor een item dat jouw persoonlijkheid, hobby’s of karakter weergeeft.

 

Hoe geef je jouw slaapkamer een make-over?

Hoe geef je jouw slaapkamer een make-over?

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Spiegels kunnen spelen met licht, je ruimte optisch vergroten en fungeren als stijlvol middelpunt in je kamer. Ook heel erg fijn als je even je outfit wilt bekijken. Kies je voor een grote spiegel die op de grond staat of een spiegel voor aan de wand? Je kunt vele kanten op en het geeft net dat beetje extra sfeer aan jouw slaapkamer.

 

Take it easy

Je kunt natuurlijk ook met hele kleine aanpassingen toch je slaapkamer een nieuwe look geven. Verwissel bijvoorbeeld eens van lakens. Een patroon of andere kleur geeft je slaapkamer meteen een andere sfeer. Naast lakens kan je ook kiezen voor nieuwe sierkussens. Fleur de slaapkamer op met planten en/of bloemen en wat leuke woonaccessoires en je bent weer helemaal bij!

 

Hoe geef je jouw slaapkamer een make-over?

 

 

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl