tuinmeubeltrends 2018

Tuinmeubeltrends 2018


Na de prachtige lange zomers van de afgelopen jaren is ook in Nederland de tuin, als punt voor ontspanning en recreatie, weer helemaal terug. Comfort, functionaliteit en natuurlijke materialen zijn de sleutelwoorden voor de tuinmeubeltrends van 2018.

Genieten in de privacy van je eigen tuin, met vrienden of familie vraagt om een complete restyling. Hou je ervan om af en toe een barbecue te houden, des te beter, want ook de nieuwste modellen barbecues zijn een hot item. Barbecueën kan natuurlijk op traditioneel houtskool maar ook op gas of zelfs compleet elektrisch. Waar je ook voor gaat: Iedereen kan dit jaar een chef-kok zijn in eigen tuin. Ook tuinfeesten, overdag of ‘s avonds, zijn weer helemaal in. Lekker buiten, onder de sterren of met sfeervolle verlichting en volop gezelligheid. De tuin en veranda trends van 2018 zijn erop gericht dat iedereen comfortabel kan zitten, liggen of lekker hangen en het allemaal ook nog eens mooi oogt. Doe je ding is het motto en loungen doe je natuurlijk alleen in goed gezelschap.

Hout, ruimte en natuurlijke materialen.

Zeker met een kleine oppervlakte kun je toch heel veel doen. De tuin inrichten als ultieme plek om te chillen en te loungen vergt eigenlijk alleen maar een ruimtelijke opzet. Onder andere daardoor zijn de tuinsets voor 8 personen nu al op weg om een klassieker te worden. Deze royaal uitgevoerde sets geven een gastvrije uitstraling aan iedere tuin en zijn ook nog multifunctioneel. Mooi uitgevoerd in natuurlijke materialen vormen ze de perfecte setting voor bijvoorbeeld familie bezoek. Samen eten of een vergadering? Dat doen we dit jaar gewoon in de tuin! Het is altijd praktisch om een groot aantal zitplaatsen te hebben en of je nu kiest voor vierkant, langwerpig of carré: de tuinsets voor 8 personen zijn nu al de hit van 2018.

Mooie-tuinsets-voor-8-personen

Ook als het gaat om loungen is ruimte creëren heel goed mogelijk. Met een teak loungeset voor buiten bijvoorbeeld, geef je jouw tuin een complete make-over. De voordelen van teak hout zijn legio. Teak hout heeft een esthetische uitstraling en is bovendien geschikt voor alle weersomstandigheden. Teak is ideaal voor in de tuin. De teak loungeset voor buiten is in verschillende modellen, kleuren en opstellingen verkrijgbaar en dus heel makkelijk te plaatsen in wat voorheen een ‘dooie hoek’ was van de tuin. Beter kan het haast niet, want wist je al dat teak praktisch geen enkel onderhoud nodig heeft

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl