Wanddeco voor elk interieur

Wanddeco voor elk interieur


Een kale muur heeft geen enkele uitstraling. Je pimpt je muren eenvoudig op met foto’s, collages of handgemaakte items zodat je precies jouw eigen sfeer kan scheppen. Wanddeco is er voor elk interieur. Of het nu een klassieke, moderne, landelijke of een industriële look heeft. We geven je graag wat tips voor leuke en mooie wanddecoratie.

Foto’s verrijken je wereld

Foto’s zijn een belangrijk onderdeel van ons leven. Ze herinneren ons aan mooie momenten en dierbaren. Foto’s van huisdieren, kinderen, kleinkinderen maar ook prachtige vergezichten van strand of polderlandschappen. Natuurlijk kun je die foto’s inlijsten, maar mooier en meer van deze tijd is het laten afdrukken van een foto op doek. Door de hoge kwaliteit canvas spatten de kleuren letterlijk van het doek af. De doeken zijn gespannen rond een frame van hout en kunnen worden afgedrukt in elke gewenste maat, van 20x20cm tot wel 1.50m x 1.50m. Zo komen herinneringen pas echt tot leven en geef je jouw interieur een sfeervolle persoonlijke touch.

Printen op hout

Heb je een landelijk interieur dan kun je ook denken aan een foto op hout. Dat is geen foto die geplakt is op hout, maar daadwerkelijk geprint op houten panelen. Het geeft je interieur een landelijke sfeer. Het hout dat wordt gebruikt is vurenhout van de beste kwaliteit. Een soort steigerplank, maar dan zonder knoesten erin. Een foto op hout blijft heel lang mooi en geeft een totaal andere indruk dan wanneer die foto in een lijst is geplaatst. De stand van de panelen kun je zelf kiezen, horizontaal of verticaal. Voor ‘liggende’ foto’s kies je best voor horizontale panelen, voor ‘staande’ foto’s wordt vaak gebruik gemaakt van verticale panelen.

Canvas voor buiten

Een canvas foto is een prima optie om buiten op te hangen. Verrijk je balkon of tuin met prachtige natuurfoto’s als vlinders, bloemen, vogels of landschappen. Zo creëer je snel het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin of op je balkon. Canvas is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een matte, een glossy of een hoogglans canvas. Kies een kwaliteit die het beste bij de sfeer van de foto past.

Diamond paintings

Zeer populair en heel erg leuk om je eigen foto steentje voor steentje op te bouwen en daarna na te genieten van je diamond painting foto aan de muur. Diamond paintings zijn zowel geschikt voor binnen als buiten. Wanneer je de painting buiten wilt hangen is het wel aan te raden om er enkele lagen blanke vernis over te spuiten ter bescherming tegen de weersinvloeden.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl