Waterdichte schaduwdoeken voor in je tuin


Op diverse websites kun je allerlei leuke tips voor huishoudelijke bezigheden vinden. Ook doe-het-zelf tips voor mooie metamorfoses in huis vind je er. Maar denk ook aan grappige gadgets en producten, die je huis net dat beetje extra geven. Zoals een lekker warm winterdekbed (onmisbaar in deze koude tijden) of iets voor op het terras: een schaduwdoek waterdicht rechthoek. Deze waterdichte doek is boven je terras te hangen zodat je op een zonnige dag lekker in de schaduw zit.

Eenvoudig in onderhoud

De waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van high density poly ethyleen, schimmelwereld en makkelijk schoon te maken. Dus zelfs tijdens een buitje zit je lekker droog. In diverse vormen verkrijgbaar, zo ook in driehoeksvorm. De UV-wering is ongeveer 80 procent. Ze worden veel gebruikt bij terrassen, balkons en zwembaden. Maar denk ook eens aan het plaatsen ervan op speelplaatsen voor kinderen.

Een leuk gadget voor in huis

Al enige tijd op de markt: de elektrische haard voor in je huiskamer. Bijna niet van echt te onderscheiden. Je kunt deze aan de muur bevestigen maar er is ook een elektrische haard vrijstaand te koop. Deze ziet er uit als de ouderwetse kolenkachel, maar zonder de nadelige effecten ervan. Er ontstaan geen roet en stof in je huis door het verbranden van kolen. Eenvoudig aan en uit te schakelen met de hand, en vaak kun je de kleuren van het vuur zelf instellen. Zo kun jij met je familie of visite veilig en sfeervol genieten van deze sfeervolle gadget.

Moderne technieken

De virtuele technieken (waterdamp, mist- en rookeffecten) waar de elektrische haard gebruik van maakt waren eerder alleen beschikbaar voor pretparken en theaters. Bijvoorbeeld de dimpex Opti-Virtual techniek die bij geestverschijningen in een spookhuis, zoals in de Efteling, wordt gebruikt. En het is niet alleen een feest voor het oog. Want, niet onbelangrijk, de meeste modellen elektrische haarden hebben tevens een verwarmingsfunctie. Wanneer je die inschakelt, zul je kunnen genieten van een aangename warmte.

Zelfs tijdens sneeuw, kun je buiten zitten!

Dankzij de heater voor buiten kun je zelfs tijdens barre weersomstandigheden lekker van je terras genieten. Deze heater kan een warmtelamp zijn (erg leuk voor designliefhebbers) of een eenvoudige warmtestraler die wat compacter van vorm is. Beiden werken op infraroodlicht. Dit is vergelijkbaar met de stralen waarmee de zon de aarde verwarmt. Het verwarmt niet alleen de huid, maar het dringt door tot in het lichaam. De buitenlamp, die werkt op stroom, is een grote lamp die je op je terras kunt zetten, aan de muur bevestigt of elders ophangt (bijvoorbeeld in de hobbygarage). Uiteraard beschikbaar in diverse kleuren. De warmtestralers zijn er onder andere met een 3-standen dimmer die je met een gratis app op de telefoon via bluetooth kunt aansturen.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl