vloer matcht met huiskamer

Zo zorg je ervoor dat je vloer matcht met de rest van je huiskamer


Als het aankomt op de kamer waar het meest geleefd wordt, is het wel de huiskamer. De huiskamer moet dienen als een plek van rust, maar ook een plek van feest voor bijvoorbeeld een verjaardag. Een belangrijk element wat hier bij komt kijken is de vloer. De vloer maakt het plaatje af en zorgt voor de juiste sfeer in de huiskamer. Het moet dus een vloer zijn waar echt geleefd kan worden; ofwel een floorify vloer. Er zijn dan ook verschillende keuzes die je kan maken in de sfeer waar je naar op zoek bent voor je huiskamer. Zo zorg je ervoor dat deze zeker zal matchen met al je accessoires en ander meubilair.

Warm

Wil je wat meer warmte creëren in je huiskamer? Naast de verwarming kan de vloer hier namelijk ook een mooie bijdrage in leveren. Een gevoel van warmte is namelijk net zo belangrijk als het voelen van warmte. Hierin kun je spelen in planken en mix je ze met sprekende kleuren. Probeer hierin vooral een overeenkomst te vinden in de nerven. Zo creëer je uiteindelijk meer samenhang.

floorify vloer

Klassiek

Als iets altijd goed is, dan is het wel klassiek. Daarin passen de kleuren wit en zwart vaak bij. Een donkere vloer gaat goed samen met staal, zwart of hoogglans wit. Daarnaast kun je de kamer ook ruimer laten lijken, zeker als je de vloerstroken over de breedte neerlegt. Iets waar menig persoon niet meteen aan zal denken. Het gaat allemaal om de kleine details.

Beton

Het klinkt misschien wat koud, maar dat is het zeker niet. Beton vloeren zie je steeds vaker terug. De mooie grijze kleur is namelijk met elk interieur te combineren. Daarnaast heeft het een mooie mix van een industriële en design look. Het lijkt misschien een gewaagde keuze, maar dat valt reuze mee. Het resultaat is namelijk altijd super mooi en sfeervol.

 

Al met al is het verstandig om contact op te nemen met een partij die verstand heeft van de mix en match van vloeren. Door middel van het interieur weten zij perfect welke vloer voor de mooiste finish in touch zorgt binnen het huis. Een partij als Issa vloeren is hier bijvoorbeeld goed in gespecialiseerd. Zo kom je niet voor vreemde verrassingen te staan.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl