Zomer en winter van de tuin genieten? Laat een veranda bouwen!


Wat is er nu fijner dan lekker in de tuin zitten, met glaasje wijn in de hand, genietend van de buitenlucht en het groen om je heen? Dat wil je natuurlijk zo vaak mogelijk doen, en niet alleen als het hoogzomer is. De tuin is in het vroege voorjaar en de herfst ook prachtig, zonde om dan binnen te zitten. Met een veranda realiseer jij de ideale plek om het hele jaar door van het buitenleven te genieten.

Bescherming tegen regen…

Een veranda geeft het hele jaar door beschutting tegen het weer, waardoor je in elk jaargetijde comfortabel buiten kunt zitten. Iedereen heeft weleens een bbq georganiseerd die op het laatste moment in het water viel. Met een veranda heb je dat probleem nooit meer! Je zet je bbq onder de veranda en gaat zelf lekker droog zitten. Wil je gezellig buiten zitten maar is het eigenlijk net te fris? Zet dan een houtkachel of vuurkorf onder de veranda. Met een fleecedekentje over je knieën krijg jij het niet koud!

…en zonneschijn

In de zomer, als de temperaturen oplopen naar tropische waarden en de zon zich van zijn beste kant laat zien, is het heerlijk om een plek in de tuin te hebben waar je kunt zitten zonder dat je bang hoeft te zijn om te verbranden. Geen gedoe met parasols, elk half uur je stoel verplaatsen om in de schaduw te blijven zitten, geen takjes in de glas limonade van de boom waar je onder zit. In plaats daarvan zit je heerlijk op je loungeset of aan je tuintafel de hele dag uit de zon.

Een extra leefruimte

Met een veranda creëer je echt een extra leefruimte, zonder dat je je huis hoeft te verbouwen. Je kan er een complete woonruimte van maken, met een loungebank, comfortabele tuinstoelen, een eethoek, een buitenkeuken en wat je verder nog kan verzinnen! Als je van het buitenleven houdt, mag een veranda eigenlijk niet ontbreken in jouw tuin.

Welke veranda kies jij?

Er is tegenwoordig een hele hoop mogelijk op het gebied van veranda’s, van houten veranda’s tot glazen veranda’s en van modern tot rustiek, dus laat je goed adviseren door een specialist. Als je een veranda laat bouwen van goede kwaliteit die helemaal aan jouw wensen voldoet, heb je er een leven lang plezier van.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl