De toegevoegde waarde van échte schilderijen binnen jouw interieur


Een nieuw huis, een nieuw begin. Wanneer alle meubels een plekje hebben gekregen in de woning, merk je direct op dat er iets mist. Wellicht iets boven de bank of het bed. Maar wat kies je dan? De meeste mensen grijpen direct naar het eerste de beste schilderij dat ze kunnen vinden. Vaak zijn dit namaak schilderijen die voor weinig geld een statement binnen jouw interieur kunnen maken. Maar is dat wel zo? Een statement maken ze misschien wel, maar we betwijfelen of die statement positief gezien mag worden. Namaak schilderijen voegen zeer weinig toe aan een interieur. Ze geven de woning kleur, maar stralen geen bezieling uit. Daarom raden wij aan om deze niet meer aan te schaffen. In dit artikel leggen we uit wat de toegevoegde waarde van échte schilderijen binnen jouw interieur is.

Een schilderij vol passie

Je wilt schilderijen kopen, maar weet niet goed waar je moet beginnen met je zoektocht. Al snel beland je op een plek waar je eigenlijk niet wilt zijn. Hier verkopen ze weliswaar schilderijen, maar deze worden nooit met de hand vervaardigd. Zogenaamde bulkproductie kan misschien wel in het kostenplaatje positief uitpakken, maar voegt weinig toe aan jouw woning.

schilderij passie

Kies daarom voor schilderijen die gemaakt zijn door échte kunstenaars. Mensen denken ook vaak dat echte schilderijen duur zijn, terwijl echte schilderijen gemiddeld rond de 300 euro zijn en prints ook al snel 200 euro zijn. Mensen die vol passie gewerkt hebben om een mooi staaltje kunst voor jou neer te zetten. Daarnaast biedt dit ook voordelen. Het is mogelijk om in overleg met de kunstenaar bepaalde elementen op een schilderij toe te voegen, uiteraard wel voor een meerprijs. Zo creëer je samen met de kunstenaar een unieke eyecatcher binnen jouw interieur. Een echt schilderij van een gepassioneerde Europese kunstenaar, dat mag niet ontbreken in jouw woning!

Breed assortiment?

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat echte schilderijen schaars zijn. Wanneer je op zoek gaat naar moderne schilderijen, zal je hoogstwaarschijnlijk bij een alledaagse winkel terecht komen. Hier vind je uiteraard wel schilderijen, maar deze voldoen niet aan je verwachtingspatroon van echte kunst. Gelukkig kunnen we deze mensen geruststellen.

schilderij woonkamer bank

moderne schilderij

Wanneer je weet waar je moet zoeken, is het vinden van echte schilderijen geen moeilijke klus. Zo zijn er genoeg online shops te vinden die schilderijen van ware Europese kunstenaars aanbieden. Deze worden met minutieuze precieze geschilderd en aangeboden. Deze kunstenaars zijn verbonden door hun gezamenlijke passie voor schilderen. Die passie zie je terug in het werk, het kleurgebruik en de aandacht voor details. Met maatwerk is  hetmogelijk om het schilderij helemaal naar eigen wens samen te stellen. Uiteraard gebeurt dit wel altijd in overleg met de kunstenaar. Advies van de experts van de galerie is van essentieel belang om een prachtig eindproduct af te leveren. Bovendien geniet je zo van een originele eyecatcher binnen jouw interieur. Geen schilderij die je bij iedere andere woning of openbaar gebouw tegenkomt. Jouw woonstijl is uniek, jij bent uniek, waarom zou je dan wel gebruik maken van alledaagse bulkschilderijen? Met échte schilderijen verhoog je de sfeer en bezieling in eigen huis.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl