redenen om kunstgras te kopen

10 redenen voor het kiezen van kunstgras


Ben jij aan het twijfelen om voor kunstgras te kiezen? Hier zijn 10 redenen om voor kunstgras te kiezen.

Reden 1: Geen Onkruid meer

Als je ervoor kiest om kunstgras te kopen heb je veel minder werk, omdat je geen onkruid meer hebt. Niet meer eens in de week met onkruidbrander in de weer om al die onkruid te verwijderen.

Reden 2: Niet meer maaien

Ben jij het gras maaien ook zo zat? Je kunt in de zomer meteen naar buiten. Zonder dat je een hele dag gras moet maaien. Met kunstgras is dit niet meer nodig. Alle seizoenen staat je gras er mooi bij, Lente, Zomer, Winter of herfst.

Reden 3: Brandplekken herstel je zo

Heb je een barbecue en gaat er iets fout waardoor brand vlekken krijgt in je grasveld? Dit kun je heel makkelijk herstellen. Dit kun je zelf doen, maar je kunt hier ook iemand voor vragen.

Reden 4: Heeft je hond een ongelukje? Geen probleem! 

Als je een hond hebt, heb je wel eens dat er in je tuin ongelukjes gebeuren, geen probleem! Na een regenbui is het plasje van de hond alweer verdwenen. Je hoeft zelfs niks te doen. Alleen een poepje zal je moeten ruimen. Is een poep zakje pakken, oprapen, in de prullenbak en klaar.

Reden 5: Je kinderen worden niet vies!

Je hebt wel eens dat als je kinderen hebt, ze gaan buiten spelen, maar het heeft net geregend. Dan zouden ze heel vies worden door de modder. Maar met kunstgras heb je hier zeker geen last meer van. Dat scheelt weer een douche en/of bad beurt. En het scheelt ook een douche of bad beurt voor je hond.

Reden 6: Het gras ziet er altijd netjes uit

Zomer ,Winter, hagel, sneeuw. Altijd ziet dit kunstgras goed uit. En als het goed is gelegd lijkt het zelfs echt gras! Zelfs als het lange tijd droog en warm is, hoef je het gras geen extra water te geven, alleen af en toe wat water en een beetje zand strooien is goed voor een hele tijd. Echt gras wil je nog wel eens verkleuren, maar kunstgras blijf altijd heel mooi groen. Dan is het gras niet meer groener aan de overkant.

Reden 7: Kosten

De korrels voor kunstgras zijn een stuk duurder, maar daarom heb je daar wel langer plezier van. Maar liefst 15 jaar lang. Meer geld, minder energie. Want je hoeft het niet te maaien en niet meer nat te maken. En je bespaart tijd om andere belangrijke te doen. En je bespaart geld voor een tuinman. Als is een leuke tuinman natuurlijk niet verkeerd.

Reden 8: Je kant het planten waar je wil

Kunstgras planten kan overal, wan het heeft geen zonlicht nodig. Dus als je het wil planten net daar is geen zonlicht, geen probleem! Het groeit er gewoon. Als het warm is kun je dus makkelijker in de schaduw zitten en toch op het gras zitten. En mocht het een keer regenen, door kleine gaatjes in het gras, is het regen water zo weer weg.

Reden 9: Zwembad op kunstgras

Heb je kunstgras, kinderen en een zwembad? Geen probleem! Waar je met echt gras als je een zwembadje had opstaan, opnieuw kunt beginnen met je tuin te onderhouden, is dit met kunstgras niet nodig.

Reden 10: Milieuvriendelijk

Het is ook heel milieuvriendelijk, Er komen geen gevaarlijke stoffen in de grond wanneer het regent. Je houdt meer water over om zelf te drinken of om aan je dieren te geven, omdat je het minder vaak hoeft te besproeien En kunstgras word in het algemeen gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl