Dit zijn de beste wasmachines van 2019 (en hier koop je ze voor de laagste prijs)


Is je wasmachine nodig aan vervanging toe? Werkt hij niet meer naar behoren of kost hij te veel geld? Dan is het hoog tijd voor een nieuwe wasmachine. Maar waar begin je jouw zoektocht? Ieder jaar weer brengen fabrikanten tientallen nieuwe wasmachines op de markt. Oude modellen worden voor sale prijzen verkocht en jij wordt overdonderd door een gigantisch aanbod in werkelijk alle prijsklassen. Hoe kan je een keuze maken als het aanbod zo talrijk is?

Allereerst is het belangrijk om naar jouw gezinssituatie te kijken. Een student of eenpersoonshuishouden heeft immers een geheel andere wasmachine nodig dan een gezin met jonge kinderen. De ladingscapaciteit van de wasmachine is dan van groot belang.

Wil je direct een overzicht van de beste wasmachines van 2019? Lees dan snel verder. Bekijk de deals op Wasmachinepagina voor de scherpste prijzen.

Wasmachines voor 1-2 personen

Bij een- of tweepersoonshuishoudens is het vaak niet nodig om over een gigantische trommelcapaciteit te beschikken. Meestal heb je slechts een gevulde wasmand per week. Dan zou het zonde zijn als je voor een dure en grote wasmachine kiest, zeker als deze iedere week maar voor de helft wordt gevuld. Wanneer je in één wasbeurt een flinke wasmand vol wilt wassen, is een trommelcapaciteit van 7 kilo voldoende.

Kleine huishoudens kiezen vaak voor 7 kilo wasmachines zoals Miele WDB 030 WCS en Bosch WNAT32347. Dit zijn kwalitatieve wasmachines die doen wat ze verteld wordt. Daarnaast zijn ze zeer compact en praktisch, de ideale toevoeging voor ieder (klein) huishouden.

Miele WDB 030 WCS

Miele WDB 030 WCS

Bosch WNAT323471

Bosch WNAT323471

Wasmachines voor 2-3 personen

Wanneer je over een groter huishouden beschikt, zal je logischerwijs ook meer was hebben. Zeker als er een jong kind in huis woont. We hoeven je immers niet te vertellen over het aantal knoei incidentjes, vieze broeken en omkleedsessies. Daarom voldoet een trommelcapaciteit van 7 kilo dan vaak niet meer. In de meeste gevallen kiezen huishoudens dan voor de 8 kilo variant. Wellicht weet je van jezelf dat je meer wast dan dat, dan is het verstandig om naar de nog iets grotere wasmachines te kijken. Bedenk wel dat een trommelcapaciteit van 8 kilo meer is dan je denkt. Denk hierbij aan 2 gevulde wasmanden!

Wasmachines met 8 kilo trommelcapaciteit worden vaak gekocht door kleine gezinnen die veel wassen of gezinnen met één jong kind. De beste keuzes voor deze trommelcapaciteit zijn Siemens WM14T463NL en Bosch WAT28542NL.

Siemens WM14T463NL

Siemens WM14T463NL

Grote trommels voor grote gezinnen

Wanneer je met een groot gezin woont of meerdere kleine kinderen hebt, weet je maar al te goed dat de wasmanden binnen no-time weer zijn gevuld. Denk je net de was weg te hebben, is de volgende wasmand alweer tot het randje gevuld. Een grote trommel kan dan solaas bieden. Hierbij moet je denken aan een trommelcapaciteit van maar liefst 9 kilo!

Miele, een zeer bekend wasmachinemerk, beschikt over talloze wasmachines met een grote trommelcapaciteit. Typerend voor Miele zijn de hoge kwaliteit en de lange levensduur van de producten. Ook hierbij geldt dat het aanbod zeer groot is. Daarom vind je hier de best geteste Miele wasmachines op een rijtje. Zo kan je ook als groot gezin snel de juiste keuze maken. Wassen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl