5 originele manieren om foto's te verwerken in jouw huis

5 originele manieren om foto’s te verwerken in jouw huis


Een stijlvol en mooi interieur die zo terug kan komen in een woontijdschrift is niet meer genoeg. Om je echt thuis te voelen zal je het huis persoonlijker moeten maken. Hoe doe je dat? Dit kan je doen door foto’s te laten terugkomen in je interieur. Heb jij het idee dat je niet helemaal op je plek bent thuis en foto’s wilt toevoegen? Dan zijn hier vijf originele manieren om foto’s te verwerken in jouw huis.

Een statement maken met een canvasfoto

Zoek je naar een grote foto die duidelijk naar voren komt om op de muur te plaatsen? Dan is een foto op canvas iets voor jou. Canvas is licht materiaal en wordt gemaakt van ruw, elastisch katoen. Dit materiaal is zeer sterk en gaat jaren mee in jouw huis. Een canvasfoto heeft geen lijst en heeft dat ook helemaal niet nodig. Op dit materiaal kan jij een hele bijzondere herinnering of foto van je kinderen mooi laten terugkomen en een duidelijke plaats geven in je huis.

Een fotocollage met alle favoriete foto’s

Heb je vele mooie herinneringen en wil je deze terug laten komen in je huis? Dan is een fotocollage iets voor jou. Met een fotocollage aan de muur kan je een zeer persoonlijke fotomuur maken.  Tegenwoordig kan je vele mooie fotocollages zelf maken met je favoriete herinneringen. Deze fotocollages kan je zelf online ontwerpen en laten drukken door verschillende aanbieders, zoals Modulari. Hier kan je kiezen uit verschillende vormen en materialen. Zo kan je een mooie foto van de diploma-uitreiking van je dochter drukken op een hexagon forex plaat bijvoorbeeld. Een unieke vorm met een mooi soort materiaal. Of misschien druk je wel je favoriete vakantie moment om een ronde aluminium plaat. Het kan tegenwoordig allemaal!

5 originele manieren om foto's te verwerken in jouw huis

Spontaniteit en veel variatie met polaroid foto’s

Helemaal terug van weggeweest zijn de polaroid camera’s. Sinds de komst van de digitale fotografie waren deze camera’s verleden tijd, maar de afgelopen jaren zijn de oude camera’s steeds populairder geworden. De populariteit komt door het gemak en de stijl van de foto’s. Iedereen kan een foto maken met een polaroid camera, en je hebt ook meteen resultaat. Steeds meer mensen gebruiken deze soort foto’s ook omdat het een mooie toevoeging is aan het interieur. Zo kun je makkelijk deze foto’s op de muur plaatsen of kan je een mooie fotolijn ophangen in de woonkamer, wc of slaapkamer.

Foto’s op kurk plaatsen

Eerder zijn al de fotocollage en de polaroid foto’s apart genoemd, maar deze kan je ook combineren. Hoe? Je kan bepaalde kurkpanelen aanschaffen die mooi passen bij de fotocollage en waar je makkelijk je foto’s op kan bevestigen. Zo krijg je een zeer creatieve en speelse uitstraling. Naast foto’s kan je ook andere items plaatsen op deze kurkpanelen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kaart die je hebt gekregen of aan een prachtige droogbloem. Met een kurkplaat kan je alle kanten op.

5 originele manieren om foto's te verwerken in jouw huis

Een wandplank voor mooie fotolijstjes

Eén of meerdere smalle planken aan de muur waar je mooie foto lijstjes kan plaatsen is zeker een aanrader. Op die manier kan je makkelijk variatie brengen aan je woonkamer door steeds voor andere foto’s te kiezen. Verder kan je met de verschillende lijstjes ook variatie brengen op het gebied van kleuren. Tot slot kan de wandplank ook zijn waarde hebben met een bepaalde stijl. Zo kan je kiezen voor een mooie moderne wandplank, maar klassieke of industriële wandplanken kunnen ook een mooie toevoeging zijn aan het interieur.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl