Sfeervolle eethoek

Creëer de ideale woonkeuken met deze tips


De woonkeuken is het gezellige middelpunt in huis. In de woonkeuken wordt gekookt en geleefd. Het is belangrijk om goed na te denken over de inrichting, omdat u veel tijd doorbrengt in de woonkeuken. Er zijn een aantal elementen die zeker niet mogen ontbreken, zoals bijvoorbeeld een comfortabele eethoek en een keuken met een kookeiland of een bar. De overige inrichting is afhankelijk van uw persoonlijke wensen maar ook van de oppervlakte van de ruimte. In veel interieurs vindt u tegenwoordig een woonkeuken met een eethoek op maat. Op het gebied van een het samenstellen van een eethoek is veel mogelijk. Met deze tips wordt het een stukje makkelijker.

Tafel als blikvanger

Een robuuste eettafel, ofwel boomstamtafel is een echte eyecatcher in een woonkeuken. Deze eiken eetkamertafels passen in veel woonstijlen thuis. Het is handig dat u de het tafelblad op maat kan laten maken. Dit is ideaal als u op zoek bent naar een bepaalde maat tafel. Er zijn veel maten leverbaar, zodat er altijd wel een passende en ook unieke tafel voor uw woonkeuken is. U kiest zelf een tafelblad en een  ook een onderstel kunt u geheel op maat laten maken. Zo heeft u de keuze uit hout, staal en rvs . Er zijn veel opties en afwerkingen mogelijk,

Woonkeuken- boomsstamtafel

Voldoende zitplek

In een woonkeuken is er voldoende plek voor al uw gasten. Voldoende zitplekken creëert u met een eetkamerbank, eetkamerstoelen, krukjes, fauteuils of als er ruimte is nog een bank. Heeft de keuken een eiland of een een extra groot werkblad? Dan is het nog een optie om barkrukken neer te zetten.

Een kleinere woonkeuken?

Als u van een kleine keuken een woonkeuken wilt maken, zijn ruimtebespaarders als een eetkamerbank met opberglades onmisbaar. Is er geen ruimte voor een grote rechthoekige tafel? Een vierkante of ronde eettafel neemt minder plek in en biedt ook voldoende zitplekken. Door tevens de hoogte in te gaan met het meubilair bespaart u ook ruimte. Een bartafel met hoge krukken biedt bijvoorbeeld uitkomst als zitgelegenheid. Dit wordt de plek waar u kunt eten, kletsen, een spelletje kunt doen of wat kunt gaan lezen.

Een relaxplek

De woonkeuken moet een sfeervolle en gezellige plek worden, waar u als gezin ook kunt relaxen en zich helemaal thuisvoelt. Kinderen kunnen hier hun huiswerk maken aan tafel. Het wordt ook de ruimte waar u met elkaar koffie of thee drinkt, een spelletje speelt of gezamenlijk de dag door spreekt. Een spelletjeskast of een leeshoek mogen zeker niet ontbreken in de keuken. Vergeet ook de verlichting niet, Persoonlijke items maken de inrichting helemaal af. Denk hierbij aan foto’s, collages, werkstukken van de kinderen, verzamelingen en noem maar op.

Hulp nodig bij het samenstellen van de eethoek?

Woonloodz doet dit geheel naar jouw wensen. Wij maken voor u een tafel op maat. Puur handwerk, vakmanschap en met veel liefde gemaakt, dat is kenmerkend voor de tafels van Woonloodz. Onze robuuste eikenhouten tafels zijn stoer, uniek en worden gemaakt van alleen de allerbeste kwaliteit eikenbomen uit Nederland. Hierdoor garanderen wij massieve en vormvaste bladen. Wilt u er een eetkamerbank of trendy eetkamerstoelen bij? Het kan allemaal. Kijk voor meer informatie op onze website Woonloodz.nl. Of stel uw vraag telefonisch via 058-8200993. Ook zijn uw vragen welkom per mail: info@woonloodz.nl. Wilt u de tafels ‘live’ komen bewonderen? Of heeft u uw droomtafel gevonden op een inspiratieplatform als Pinterest, dan bent u van harte welkom met uw idee in onze showroom. Wij leveren uw bestelling in heel Nederland.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl