Dj set

Dj set voor thuis, beginnen als dj


Wil je beginnen als dj? Draai je graag plaatjes als je met je vrienden bent? Of droom je van een leven als Tiësto of Hardwell? Beginnen als dj vraagt om nogal een investering. Een draaitafel is zeker niet goedkoop, maar je wil wel als beginner goed uit de verf komen, toch? We geven hier wat handzame tips, voor het beginnen met je dj-carrière.

Begin betaalbaar

Begin betaalbaar, dus niet gelijk het duurste van het duurste aanschaffen. Er zijn zat merken die goede kwaliteit draaitafels, mixers en boxen verkopen voor een goede prijs. Je moet maar zien of de leefstijl je voor langere tijd leuk lijkt: op de tijden dat jij moet werken, is de rest aan het feesten. Daarnaast moet je vaak in de avond pas beginnen en ga je laat naar bed. Chagrijnig? Ook dan moet je zin hebben in een feest! Vandaar dat het verstandig is om eens aan te kijken of het je wat lijkt met niet al te duur materiaal.

Begin betaalbaar

Lever kwaliteit

Om op te vallen als dj is het belangrijk om goede kwaliteit te leveren en dat zit vaak in goed geluid. Een dj-set is dan ook essentieel: draaitafel, boxen, speakers en de juiste aansluitingen. Daarnaast moet je ook in kunnen spelen op de wensen van de doelgroep en goed kunnen mixen. Het is namelijk niet enkel plaatjes afspelen, maar laat ze soepeltjes in elkaar overlopen.

Skytec apparatuur

Om betaalbare apparatuur én apparatuur van goede kwaliteit te vinden, is het belangrijk om goed op onderzoek uit te gaan. Onder andere specialisten verkopen het merk Skytec. Dit merk biedt dus dj-gear voor een vriendelijke prijs en voor mindere kwaliteit hoef je niet bang te zijn. Informeer ernaar bij een specialist om de hoek of kies voor online bestellen.

Laat je informeren bij een speciaalzaak

Dus beginnen als dj en voor goed apparatuur gaan voor een vriendelijke prijs? Maxiaxi is een online speciaalzaak speciaal voor betaalbare dj-gear en ook van het merk Skytec! Je kunt hun website bekijken en kom je ergens niet uit, dan staat de klantenservice voor je klaar.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl