Op zoek naar een makelaar in de omgeving van Deventer?

Op zoek naar een makelaar in de omgeving van Deventer?


Iedereen wil uiteindelijk graag een huis kopen, maar tegenwoordig ligt dat niet zo simpel als 40 jaar geleden. De huizenmarkt is een stuk ingewikkelder geworden, en daarom is een makelaar met een bak vol ervaring enorm waardevol. Woon jij in de omgeving van Deventer? Dan kun je dit blog artikel lezen om erachter te komen wat een makelaar Deventer voor jou kan doen.

Woning taxeren

Wanneer je ervoor kiest om je huis te verkopen is het verstandig om eerst deze woning te laten taxeren. Bij een taxatie stelt een professional de waarde van het huis vast. Zo’n taxatie kan online met een grove schatting, maar dit is niet altijd even betrouwbaar. Voor een meer nauwkeurige schatting is het handig om de taxateur thuis te ontvangen, zo kan er beter gekeken worden naar de staat van de keuken en badkamer. Wanneer de waarde van je woning bekend is, sta je steviger in je schoenen tijdens de onderhandelingen.

Woning gereed maken

Wanneer de woning is getaxeerd en een prijs is vastgelegd is het tijd om de woning klaar te maken voor bezichtiging. Het is bijvoorbeeld handig om ervoor te zorgen dat de woning tip top is opgeruimd wanneer de fotograaf langskomt. De tuin moet er ook keurig bij liggen, zorg ervoor dat het gras netjes gemaaid is en leg misschien nog snel een nieuw plantje aan.

Woning verkopen

Wanneer de advertentie klaar is met mooie foto’s en het huis netjes is om bezichtigers te ontvangen gaat het tijd worden om het huis daadwerkelijk te verkopen. De kosten die hierbij komen kijken noem je ook wel courtage. Voor de courtage wordt gekeken naar hoe de woning in de markt ligt en hoeveel vraag er is naar dit type woning. Ook de prijs van de woning is van belang bij het bepalen van de kosten. Benieuwd naar een ervaren makelaar die jou kan helpen bij het verkopen? Neem dan eens contact op met Mercurius Makelaars!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl