Drie tips om je huis op een budget in te richten!


Ben je je interieur helemaal zat en wil je wat anders in huis. Of zoek je wat kleur in je leven en denk je dat een nieuw uiterlijk in je woning wel op zijn plaats is. Dan zit je in dit artikel goed. Maar niet alleen over het opfleuren van het interieur. In dit artikel vertellen we je namelijk ook hoe je dat op een budget doet! Het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn, je hebt namelijk helemaal geen designer spullen nodig om gelukkig te zijn. Grijp je Lidl folder en Carrefour market folder alvast bij de hand, want in dit soort winkels vind je die koopjes die gelijkwaardig zijn aan designer producten!

Wanddecoratie

Mensen zien het vaak over het hoofd, maar wanddecoratie is super decorerend in huis! Het geeft een huis extra karakter en laat precies zien wat voor smaak jij hebt. Wanddecoratie komen in meerdere varianten. Denk bijvoorbeeld aan foto’s. Dit kunnen foto’s van geliefden zoals vrienden en familie zijn, maar ook een foto van een mooi landschap of stilleven dat echt iets in jou losmaakt! Verder kan je natuurlijk ook kiezen voor een schilderij, deze hoeven tegenwoordig niet duur te zijn. Je kan namelijk overal wel een schilderij of iets dergelijks vinden. Heb je een favoriete kunstenaar? Dan kan je ook een poster laten inlijsten of als je echt creatief bent, iets zelf maken!

Wanddecoratie

Flora

Vergeet niet dat ook planten en bloemen de inrichting van je huis veranderen! Planten en bloemen geven letterlijk kleur in het leven en fleuren daardoor een heel huis op. Tegenwoordig is het niet moeilijk meer om een plant te onderhouden. Vaak komt een plant of bloem met een etiket over hoe je ze moet onderhouden, tevens heb je planten die weinig tot geen onderhoud nodig hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld cactussen, vetplanten en andere dergelijke planten.

Lichtbronnen

Lichtbronnen zijn een belangrijke factor in elk huishouden, want ook lichtbronnen kunnen verschillende functies hebben. De meest voorkomende lichtbron in een huis (naast zonlicht) is de plafondlamp. Deze verlicht meestal de hele kamer. Maar deze lichtbron is vaak erg koud door het volume aan licht dat het afgeeft, het is meestal fel licht. Om je huis een warm interieur te geven moet je zoeken naar warme lichtbronnen. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, een natuurlijke lichtbron, of lamp dimmers, deze lichtbronnen zijn verstelbaar in lichtintensiteit, zodat je voor elke sfeer de juiste verlichting hebt!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl