Een patchkast kopen


We kunnen ons leven nauwelijks meer voorstellen zonder internet. Het is voor veel bedrijven van groot belang om te beschikken over een goed functionerend netwerk. Ook een internetverbinding die goed werkt is essentieel. Internet wordt vaak tot stand gebracht door middel van een netwerkoplossing, het hart van een onderneming. U wilt natuurlijk dat dit allemaal goed in orde is, het is daarom van belang om netwerkoplossingen in serverkasten op te bergen. Wilt u een serverkast kopen? Bekijk het assortiment van Patchkast.com dan eens.

Let hierop bij de aanschaf van een patchkast

Bij het kopen van een serverkast is het belangrijk om op verschillende dingen te letten. Zo zijn serverkasten leverbaar in verschillende afmetingen. Wilt u de serverkast onder het bureau te plaatsen? Wellicht is een wandkast een geschikt formaat voor u. Deze kasten zijn niet geschikt voor veel of diepe apparatuur. Een staande kast is dat wel, maar die is wel minder compact.
Een serverkast is verkrijgbaar met verschillende deuren. Heeft een geperforeerde of glazen deur uw voorkeur? Door een geperforeerde deur kan de warmte de kast snel verlaten. Een glazen deur is hier niet geschikt voor. Wel biedt een glazen deur bescherming tegen geluid en stof. De breedte van een serverkast is ook van belang. Een 19 inch serverkast heeft een profiel van 48,26 cm. De minimale breedte van een kast is 600mm, naast het profiel is ruimte nodig voor de montage van apparatuur. Indien u niet zoveel ruimte nodig heeft, kies dan voor een profiel van 10 inch. De diepte van de serverkast wordt aangegeven door middel van de buitenmaten. Bij het bepalen van de diepte moet u rekening houden dat er door de stalen beplating 10 cm wegvalt.

aanschaf patchkast

Serverkasten klaar voor gebruik

Het is mogelijk om een serverkast die u bij Patchkast.com koopt gemonteerd te laten leveren. Dit scheelt een hoop tijd, want u hoeft de kast niet zelf in elkaar te zetten. In sommige gevallen kan het wel handig zijn om de kast ongemonteerd te bestellen. Als de serverkast veel verdiepingen omhoog gedragen moet worden bijvoorbeeld. Bent u er al over uit welke serverkast u wilt kopen? Bekijk het complete aanbod direct online bij Patchkast.com.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl