Huis bouwen

Huis verkopen zonder makelaar tips


Om geld te besparen op de verkoop van je huis gaan veel mensen het proberen zonder makelaar. Een huis verkopen zonder makelaars tips heeft als nadeel dat het veel tijd vergt. Het is belangrijk om de balans te vinden tussen duurkoop en goedkoop. Een makelaar is niet goedkoop inderdaad, maar het netwerk is natuurlijk wel veel groter en de naamsbekendheid ook. Echter met social media kan je heel erg ver komen. 

De juiste stappen

Wel is het belangrijk dat je een goed koopcontract op laat stellen door een notaris of jurist. Wanneer het verkopen niet gaat neem dan een makelaar in de arm. Zij weten er vaak wel raad mee.
Het verkopen van je huis zonder een makelaar wordt wel steeds populairder. Ook zijn er tegenwoordig veel internet makelaars met een netwerk, deze vragen niet zoveel als een echte makelaar. 

Wanneer je zelf je huis gaat verkopen kan je alle voors en tegens vertellen aan de kopers. Veel huizen op de platformen worden tegenwoordig verkocht zonder tussenkomst van een makelaar. 

Een huis van hout

Wanneer je besluit om dan zelf een huis te gaan bouwen dan is een huis bouwen van hout misschien ook wel een leuke optie. Leuk om het misschien zelf te bouwen, het is eenvoudig te doen zonder een bouwervaring of een doe het zelf ervaring. Eigenlijk hoef je alleen maar de maten van je gebouw te weten zodat je dit kan doorgeven aan een speciaal zaak. 

Houdt er wel rekening mee dat je een vergunning nodig hebt voor je kavel. Een houten huis samen bouwen is heel erg leuk en het prijskaartje is ook nog eens fijn. Door de prijs kan je juist weer extra dingen doen zoals zonnepanelen of een zonneboiler. Isolatie is in een houten huis veel beter waardoor je ook nog eens bespaard op de energie kosten. Iedereen wil graag wat doen aan een beter milieu en natuurlijk ook voor de volgende generatie. Daarom is dit een duurzame en milieuvriendelijke bouwwijze. 

Verkoeling in je huis

Als je dan een leuk huis hebt dan wil je ook zomerdag wat verkoeling. Dus een airco. Een Daikin airconditioning koelt jou huis door de warme lucht naar buiten te blazen. Het is een uitstekende airco zonder buitenunit met de juiste energielabel. Het is een airco die je eenvoudig kan verplaatsen zonder dat je ook maar iets in een andere ruimte hoeft te installeren. Zweten is dus overbodig met deze airco. Er is een luchtslang die je eenvoudig uit het raam kan hangen zodat de lucht afgevoerd wordt. Het is wel heel erg fijn dat je geen aparte afvoerbuizen nodig hebt. 

Deze airco’s hebben twee soorten: de split airco en het plafond airco. De split airco is energie zuiniger en goedkoper. Met een Daikin controller kan je hem zelfs via de mobiele telefoon bedienen. Het plafond airco kan in je plafond ingebouwd worden. Ook deze is zuinig in energie en maakt minder geluid. Er zijn 5 ventilatie standen die ook automatisch geregeld kunnen worden evenals de temperatuur instellen. 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl