industriele tafels

Industriële tafels: geniet van het oude fabrieksgevoel in eigen huis


De industriële woonstijl is al enkele jaren enorm populair in Nederland. Naar verwachting zal dit de komende jaren ook wel aanhouden. Bij de industriële woontrend word je helemaal teruggevoerd naar de oude fabriekshallen van ons land. Denk hierbij aan robuuste materialen, donkere en neutrale kleuren, bijzondere lampen en ‘rauwe’ en onbewerkte hallen. Natuurlijk hoef je niet over een gigantisch huis te beschikken om dat fabrieksgevoel ook in huis te halen. Zelfs een klein appartement is geschikt voor de industriële stijl. Veel mensen zijn gecharmeerd van de uitstraling van deze woontrend, maar weten niet zo goed hoe ze dit ook daadwerkelijk kunnen doorvoeren in eigen woning. Wij raden aan om eerst te beginnen met enkele aanpassingen in de woning. Een prachtige industriële tafel is al een perfect begin!

industriele tafels huis

Industriële tafels als eyecatcher voor de woning

Als je dol bent op de industriële stijl, maar niet zo goed weet hoe je deze in huis kunt doorvoeren, is het soms fijn om klein te beginnen. Een industriële tafel geeft je woning direct een andere uitstraling en is een ware eyecatcher. Bovendien kan je vanuit deze tafel verder gaan werken om de stijl door de hele woning heen door te voeren. Natuurlijk is de industriële tafel ook de perfecte toevoeging voor een al bestaand industrieel interieur of een traditioneel modern of landelijk interieur. Een industriële tafel is mooi voor zijn eenvoud, minimalisme en het gebruik van natuurlijke en robuuste materalen. Al deze eigenschappen komen voor in veel van de meest populaire woontrends van dit moment. Je hoeft dan ook niet gelijk je woning in industriële sferen te steken om een geschikt plekje te vinden voor deze prachtige tafels. Een industriële tafel beschikt over het vermogen om zich naar ieder interieur aan te passen.

industriele tafel

Voordelen van een industriële tafel

We hadden het er al even over, maar een industriële tafel is zoveel meer dan slechts een toevoeging aan het industriële interieur. Deze past bij vrijwel elk interieur en is bovendien ook nog eens verkrijgbaar in alle soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils en kan de industriële tafel altijd zijn functie tot in de puntjes vervullen. Net als alle andere industriële meubels zie je ook bij de tafel dat deze beschikt over een enorm lange levensduur. Hij is gemaakt van stevig hout en gecombineerd met robuuste, rauwe materialen, zoals metaal en ijzer. Hierdoor beschikt de industriële tafel niet alleen over duurzame kwaliteiten, maar geeft het de woning ook nog eens een stoere en praktische blikvanger.

Tip: vinden je partner of jij die stoere uitstraling niet echt passen bij jullie karakters, maar zijn jullie wel gecharmeerd van de industriële tafel? Maak dan gebruik van leuke kleurrijke accessoires om de tafel een sfeervolle boost te geven. Vooral mint kleuren doen het erg goed bij de industriële tafel en bieden net wat contrast voor de robuuste en stoere uitstraling. De industriële stijl met een mild tintje!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl