inrichting kiezen

Kies voor een inrichting die bij je past


Houd je ervan om je huis gezellig te maken met steeds de laatste woontrends, dan tref je het dit jaar. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke nieuwe trends dat er voor iedereen wel iets bij zit dat hij mooi vindt. Natuurlijk kun je niet alle trends volgen, dus moet je kiezen voor een trend die bij jou en je gezin en natuurlijk jouw huis past. Bij de inrichting houd je natuurlijk ook rekening met het type huis, hoewel je hierin lekker kunt variëren. Zo kan het bij een oud en statig huis mooi zijn om deze klassiek of modern in te richten en zo de sfeer van het huis te versterken. Maar er ontstaat ook een leuk contrast om met hele moderne en strakke meubels te werken. En dat is eigenlijk nou juist het leuke aan inrichten, volg je gevoel, het belangrijkste is dat jij te thuis voelt in je eigen huis. Of dat nou volgens de nieuwste trends is of een mengelmoes van trends, iedereen heeft zijn eigen smaak en zijn eigen gevoel er bij. Zorg dus dat het aanvoelt als thuiskomen in je eigen huis.

Fleur je huis op met de juiste accessoires

Je ziet in woonwinkels de leukste woonaccessoires. Zo zie je ontzettend veel handige accessoires die het goed doen in een industriële stijl of juist dat stoere contrast kunnen geven in een wat landelijkere stijl. Hierbij moet je denken aan ouderwetste metalen klokken, een stoere lamp of een grote houten kist als salontafel. Wat je veel ziet zijn bijvoorbeeld de driepoot lampen. Of de schijnwerpers als lamp. Als je graag met inrichten bezig bent zijn tapijttegels ook een heel leuke optie. Je legt deze eenvoudig in je woon- of slaapkamer en het oogt als een normaal tapijt, maar het is gemakkelijker dan tapijt. Maar het voordeel is met deze tapijttegels dat je heel eenvoudig voor een ander kleurtje kunt gaan en makkelijk een tapijt tegel zou kunnen vervangen. Je hoeft niet eens de hele kamer leeg te halen, omdat je eerst de ene helft van de kamer doet en daarna de andere helft.

kleuren tapijttegels

Tapijttegels zijn mooi en praktisch

Tapijt tegels zijn ook nog eens heel praktisch. Heb je een ongelukje met bijvoorbeeld rode wijn en je krijgt de vlek er niet meer uit, dan haal je gewoon de aangetaste tegels eruit en je vervangt deze voor nieuwe. Dit is natuurlijk anders als je er tapijt in hebt liggen. Als daar iets mee gebeurd zal je de volledige oppervlakte moeten vervangen. Heb je een inloopkast of een andere kleine ruimte waarbij je niet weet wat je met de vloer wil? Kies dan in dit geval voor tapijt tegels of laat je er in ieder geval over informeren wat de mogelijkheden zijn voor jou. Tapijt tegels kun je heel makkelijk zelf leggen. Schaf goedkope tapijttegels aan en als je erop uitgekeken bent haal je ze in een ander kleurtje of met een ander motiefje, waardoor je gelijk weer een hele nieuwe kamer hebt.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl