Woonmaand oktober krijgt sfeer door shutters

Woonmaand oktober krijgt sfeer door shutters


In oktober zit je weer vaker binnen. Je gordijnen doe je vroeger dicht. Nu maak je het gezellig in huis. Dit doe je het best met goede raamdecoratie. Want deze is bepalend voor de uitstraling van je gehele inrichting. Algemeen bekend is dat shutters vooral veel sfeer geven, zowel in open als gesloten positie. Hiermee wordt de lichtval in je huis chiquer. Bovendien is het handig dat je de hoeveelheid licht, schaduw en privacy precies naar wens kunt afstellen. Reden genoeg om tijdens woonmaand oktober de beste shutters te vergelijken.

Welke shutters horen bij jou?

De twee voornaamste soorten houten shutters zijn de luxueuze shutters en de simpele maar stijlvolle shutters van Sfeervolle Shutters. Beide producten hebben van elkaar verschillende voordelen.

houten-shutters

Handgemaakt:  Charming Shutters

De luxueuze shutters van Charming Shutters zijn handgemaakt. Zowel de vlakke, ovale als vleugelachtige vormen hebben een luxueuze uitstraling. Deze zijn vervaardigd uit Bass Wood, een massieve en duurzame houtsoort. Dankzij de aandachtige afwerking zijn alle schroefgaten of dopjes volledig onzichtbaar. Met deze shutters creëer je dan ook een strak lijnenspel. Met perfecte aansluiting op je gevel, muur of kozijnen, in verschillende lamel-maten. Small: 47mm, Medium: 63mm, Large: 89mm, Extra Large: 114mm. De verflaag is water-gedragen, milieuvriendelijk, zevenlaags en bestand tegen verkleuringen. De luxueuze shutters hebben drie jaar garantie.

De simpele maar stijlvolle shutters komen uit de serieproductie van een externe leverancier. De ovale vorm van de lamellen doet niet onder voor de exclusieve shutters, maar is veel lager geprijsd. Dankzij het gebruik van de lokale houtsoort Prime Wood / Paulownia Wood, zijn de kosten minimaal. De simpele maar stijlvolle shutters hebben één jaar garantie.

Vergelijk shutters

Shutters vergelijken doe je bij Sfeervolle Shutters. Op onze website hebben wij de verschillen duidelijk uiteengezet. Als je meer wilt weten over onze producten, ontvangen wij graag je vraag via het contactformulier. Ook ben je welkom in bij onze verkooppunten voor meer advies. Vraag telefonisch naar het verkooppunt bij jou in de buurt.

shutters vergelijken

Hoogwaardige afwerking en bediening

Beide type shutters worden geleverd met opdekscharnieren of blinde scharnieren, en in alle RAL-kleuren. Voor de bediening kies je uit: clearview (zijkant en achterkant), elektrisch (met afstandsbediening), of tilterstokje (midden). Luxueuze shutters worden ook geleverd met CTS-bediening (midden, geluidloos, strak). Voor simpele shutters is blinde bediening (niet zichtbaar) mogelijk.

Afhalen of laten monteren: goed te doen

Voor een bescheiden meerprijs laat je je shutters installeren door professionele monteurs. Dit scheelt je tijd voor meetwerk, zagen, schuren en boren. Bovendien weet je zo dat alles perfect hangt. Wil je toch optimaal besparen, en heb je de tijd om je shutters zelf te installeren? Ook dit is goed te doen met Sfeervolle Shutters.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl