Windscherm

Maak jouw terras compleet met een windscherm


Er is niets fijner dan genieten van het najaarszonnetje op eigen terras. Nu de bladeren weer beginnen te vallen en het weer iets guurder wordt, genieten we van een prachtig kleurenpalet als we plaatsnemen op ons terras. Met een dik vest en een dampende kop thee of koffie is het goed vertoeven zo buitenshuis. Nog even de nodige vitamientjes op doen, voordat de winter echt goed losbarst. Toch blijft het gevoel aan je knagen dat er iets mist. Aan het terras kan het niet liggen, deze is pas geheel opgeknapt en ziet er zowel sfeervol als praktisch uit. Nadat een koude windvlaag langs je arm strijkt, schiet het je opeens te binnen: een windscherm!

Een windscherm: ideaal voor particulier gebruik

Bij een windscherm zal je waarschijnlijk direct denken aan de terrasjes langs het strand of verschillende horecagelegenheden, waarbij deze windschermen gebruikt worden om het wat aangenamer te maken voor de klanten. Je zal de windscherm dan ook niet direct plaatsen bij particulier gebruik, toch wordt ook dit steeds vaker gedaan. Ergens is dat ook eigenlijk helemaal niet zo vreemd. Waarom zouden we in de tuin wel last moeten ondervinden van een kille wind en mag dat ergens anders niet? Wat ons betreft, is een windscherm de ideale toevoeging voor elk terras.

De voordelen van een windscherm

Dat een windscherm de perfecte toevoeging is voor elk terras is nu wel duidelijk, maar was je ook bekend met de talloze voordelen van een windscherm?

  • Windschermen zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten én kleuren. Zo kan je het windscherm helemaal aanpassen op de uitstraling van je tuin. Bovendien is de windscherm in elk formaat leverbaar, waardoor hij zelfs voor de kleinste tuin geschikt is.
  • Een windscherm geeft je de mogelijkheid om langer van de tuin te genieten. In het najaar zitten we al snel een stuk minder vaak in de tuin, simpelweg omdat de bries veel te koud wordt. Daarentegen is de gevoelstemperatuur buien goed te doen. In dit geval komt een windscherm uitstekend van pas. Je zit uit de wind en geniet van het waterige zonnetje en de aangename herfsttemperaturen. Nu alleen nog een dampende kop chocolademelk en jouw genietmomentje kan officieel beginnen!
  • Een windscherm is makkelijk te (ver)plaatsen. Het is uiteraard niet altijd fijn om uit de wind te zitten. Op een warme zomerdag kan het juist ontzettend fijn zijn om te genieten van een verkoelende zomerbries. In dat geval is het uiteraard ontzettend vervelend als je het windscherm met geen mogelijkheid kan verplaatsen. Gelukkig is daar goed over nagedacht en is een windscherm altijd binnen een handomdraai weggehaald. Zo bepaal jij zelf wanneer je uit de wind wilt zitten en is hij ook weer zo opgeborgen als dat niet het geval is. Gemak dient de mens, nietwaar?
  • Stijlvolle windschermen: naast de praktische voordelen zijn windschermen ook nog eens enorm stijlvol. Ze geven je terras direct een luxe en moderne uitstraling. Wil jij je terras helemaal compleet maken en ook nog eens genieten van talloze praktische voordelen? Kies dan voor een windscherm!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl