nieuwe bad of douche badkamer

Verrijk je badkamer met een nieuwe bad of douche


Is je badkamer echt aan vervanging toe, maar ben je niet in staat om de gehele badkamer te vernieuwen? Bekijk dan op welke manier je de badkamer een geheel nieuwe uitstraling kan geven, zonder dat je een vermogen kwijt hoeft te zijn. In veel gevallen raden wij aan om te kiezen voor een nieuwe bad of douche. Toch brengt dat ook weer een aantal nieuwe problemen en vragen met zich mee. Zo is de keuze uit een bad of douche al enorm lastig, maar als je dan ook nog eens een keuze moet maken uit talloze verschillende merken en modellen, sta je echt met de vraagtekens in je ogen. In deze blog vertellen we je waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe bad of douche en voor welke van de twee jij beter kunt kiezen!

bad of douche

Waar op letten bij de aanschaf van een nieuwe bad of douche?

Als je een nieuwe bad of douche aan wilt schaffen, zal je direct voor een aantal vragen komen te staan. Het is dan ook belangrijk om vooraf te weten waar je op moet letten. Wij zetten de belangrijkste dingen voor jou op een rijtje:

  • Kies je voor een douchewand of niet? Veel mensen klagen bij een inloopdouche dat het water over de hele badkamervloer ligt. De douchewanden van Douche Concurrent zorgen ervoor dat het water in het douchehokje blijft en dat je niet continue de badkamervloer hoeft te drogen met handdoeken.
  • Over hoeveel ruimte beschik je? Het is natuurlijk wel belangrijk dat de douche of het bad ook daadwerkelijk past in jouw badkamer. Zorg er dan ook eerst voor dat je duidelijk alle maten hebt opgeschreven van de badkamer. Zo weet je precies hoe groot het bad of de douche mag zijn.
  • Hoe duur mag het zijn? Dit is natuurlijk een enorm belangrijke vraag als je op zoek gaat naar sanitair. Je wilt immers wel binnen je begroting blijven. Bij vrijwel elke bad of douche is het mogelijk om extra opties te kiezen, denk bijvoorbeeld aan een grotere douchekop of een bubbelbad. Bedenk welke opties belangrijk voor jou zijn en welke je beter kunt laten. Zo bespaar je waar nodig en vervul je jouw wensen!

hoe duur badkamer

Kies je voor een bad of een douche?

Of je voor een bad of douche kiest is voornamelijk afhankelijk van je eigen voorkeur. De ene vindt het heerlijk om elke dag languit te genieten van een stomend bad en de ander vindt het zonde van zijn tijd en loopt liever even snel onder de douche door. Daarnaast speelt ruimte natuurlijk ook een belangrijke rol. Niet iedereen beschikt over de ruimte om een bad en douche in hun badkamer te zetten en douchen in bad is vaak niet zo gemakkelijk als het lijkt. Of toch wel? Als je niet over de ruimte beschikt om een bad én douche te gebruiken, kan je kiezen voor een bad douche combinatie. Dit zijn compacte baden, die in vrijwel elke badkamer passen. Zo geniet je van alle luxe in één!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl