Ondernemen vanuit huis: papieren zakken of papieren tasjes kopen?


Steeds meer mensen werken vanuit huis. Uit onderzoek blijkt dat het aantal ZZP’ers de afgelopen jaren ook in rap tempo is toegenomen. Het ondernemersbloed gaat zijn gang en dat betekent dat er veel nieuwe innovatieve bedrijven op de markt verschijnen. Behoort u tot deze groep beginnende zzp’ers en heeft u wellicht een bedrijf vanuit eigen huis gestart? Een webshop waar u heel trots op bent? Dan wilt u natuurlijk dat alles tot in de puntjes geregeld is. Juist doordat er zoveel ondernemers (en webshops!) zijn is het belangrijk om op te vallen. Dat doet u door zelfs met de kleinste details rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan het kiezen van de juiste verpakkingen van uw producten.

Op zoek naar papieren zakken of papieren tassen voor uw winkel? De papieren geschenkverpakkingen van Packlinq worden veel gebruikt in de retail en horeca; papier is relatief goedkoop en de consument verwacht tegenwoordig duurzame oplossingen. Denk bijvoorbeeld aan papieren tassen in kledingwinkels, slijterijen en koffie en thee branderijen. Ook bij het verpakken van producten van webshops worden deze steeds vaker gebruikt.

Duurzame cadeauverpakkingen van papier

De consument wilt niet meer aan de vervuilende plastic tasjes. Dit ziet u zelf vast ook wel als u in de winkels loopt. Steeds vaker vragen klanten in winkels om papieren zakken. Papieren tasjes en zakken kunnen eenvoudig gebruikt worden als aantrekkelijke cadeauverpakking in winkels. Papieren tassen zijn ideaal te gebruiken in slijterijen en kledingwinkels. Ook kunnen ze prima gebruikt worden voor het verpakken van uw eigen producten. Daarnaast zijn eenvoudig te bedrukken met uw eigen logo, makkelijk toch?

Papieren zakken: met of zonder venster

U gebruikt papieren zakken als leuke geschenkverpakking voor etenswaren zoals verse thee, kruiden, chocolade en koffiebonen. Papieren zakjes worden dan ook veel gebruikt in winkels waar duurzaamheid belangrijk is. Binnen het assortiment van Packlinq kunt u kiezen uit verschillende formaten. Wilt u een papieren zak zonder of met venster? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk hier ons hele assortiment papieren zakken.

Tip: maak uw cadeau compleet met kraft papier

Packlinq denkt graag met u mee. We doen daarom graag een suggestie om uw klanten nog blijer te maken. Wat is er nu leuker dan een handgeschreven kaartje bij een cadeau? Kies bijvoorbeeld voor de kraft kaartjes van duurzaam vervaardigd papier. U kunt deze door de klant laten beschrijven of u schrijft er zelf een persoonlijke boodschap op. Service met een grote S noemen we dat.

Snel geleverd en veilig betalen bij Packlinq

Wilt u weten waarom u bij Packlinq bestelt? Wij zijn de leverancier op het gebied van verpakkingsmaterialen in de Benelux. Wist u dat wij meer dan 17.000 producten in onze webshop aanbieden? Wij leveren de volgende werkdag al wanneer u vandaag bestelt. Daarnaast bieden wij een unieke kopersbescherming met onze Trusted Shops badge. Waar wacht u nog op?

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl