Tips om je interieur voor te bereiden op de herfst

Tips om je interieur voor te bereiden op de herfst


Het schooljaar is nog maar net begonnen, maar de herfstvakantie komt er alweer aan. Dat betekent dat de dagen korter worden en het weer omslaat. Hoog tijd dus om binnen de gezelligheid op te zoeken! Maar hoe creëer je die warme sfeer in huis en welke activiteiten kun je allemaal binnen doen? Lees onze tips om de donkere dagen door te komen!

Redesign je interieur

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw interieur. Maak het gezellig in huis met accessoires, warme tinten en sfeerverlichting. Met kussens, kleedjes en plaids creëer je al snel een knus gevoel in huis. Accessoires zijn ideaal om op subtiele wijze de stijl van je inrichting te veranderen. Gecombineerd met een ander kleurtje verf, herken jij je eigen interieur niet meer terug! In de herfst doen de kleuren: bruin, rood, okergeel en olijfgroen het goed. Een absolute aanrader is overigens bordeauxrood. De juiste verlichting maakt het geheel af. Uiteraard hangt boven de eettafel een lamp, maar je kunt ook die gezellige zithoek of muur voorzien van mooie sfeerverlichting. Je zult merken, na deze make-over breng je met plezier je tijd binnenshuis door!

Slimme woning

Verlichting die automatisch aangaat, gordijnen die zichzelf sluiten als het donker wordt en een thermostaat die aanspringt als jij op weg naar huis bent. Dat klinkt toch hemels?! Deze handige gadgets zorgen voor enorm veel wooncomfort. Alles wordt geautomatiseerd en jij hebt nauwelijks omkijken naar alledaagse dingen. Als jij aan de slag wilt met een smart home, adviseren we om een stappenplan te maken. Waar wil je beginnen, wat zijn je wensen en waar liggen de prioriteiten? Gaandeweg kun je steeds een andere ruimte of onderdeel toevoegen. Maar let op, het installeren van deze producten is niet altijd even makkelijk. Niet elk apparaat ‘praat’ namelijk met elk besturingssysteem. Als je twee linkerhanden hebt, raden we aan om hulptroepen in te schakelen.

Slimme woning

Binnendingen

Je interieur heeft een make-over gehad en de eerste stappen naar een smart woning zijn gezet. Nu is het tijd om optimaal te genieten van je ‘nieuwe’ huis! Wat voor bezigheden kun je allemaal bedenken om die herfstvakantie door te komen? Een film kijken of een spelletjesavond is altijd goed. Daarnaast gaan we vaak massaal knutselen met de kinderen. Heerlijk ouderwets knippen en plakken aan de keukentafel met warme chocolademelk. Wat in zo’n geval niet mag ontbreken, is een all-in-one printer. Hiermee kun je razendsnel kleurplaten printen, vouwmodellen afdrukken en andere toffe afbeeldingen uitdraaien. Dit geeft gegarandeerd uren speelplezier!

Ook kun je deze kleurenprinter gebruiken voor het afdrukken van je favoriete vakantiefoto’s. Stop de foto’s in een mooi lijstje en hang deze aan de muur. Niet alleen geeft het een persoonlijke touch, ook komen op die manier al die fantastische herinneringen ook in het najaar nog terug!

Tip: print deze foto’s op fotopapier voor het beste resultaat.

Brrriljant

Met al deze tips ben jij klaar voor het gure weer. Buiten wordt het koud, maar jouw woning is warmer dan ooit dankzij de vernieuwde inrichting. Plof dus maar snel neer op die bank, kruip onder die deken en pak een goed boek erbij. Laat dat najaar maar komen!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl