Ultieme sfeermaker voor elke woning: de visgraatvloer


De visgraat vloer is de ultieme woondroom van veel mensen. Dat is ook niet zo gek, aangezien deze vloer talloze voordelen kent en bovendien ook nog eens als ware sfeermaker voor elke woning dient. Een visgraat vloer wordt gelegd in een zogenaamd visgraatpatroon. Dit geeft de vloer een unieke en tijdloze uitstraling die bij vrijwel elk interieur past. De meeste mensen zijn direct overtuigd door de geweldige en unieke uitstraling van de vloer, maar zijn niet zo bekend met de talloze voordelen van de visgraat vloer. In dit artikel vertellen we meer over de voor- en nadelen van deze unieke vloer.

visgraatvloer

Tijdloze uitstraling

Als je dol bent op het aanbrengen van veranderingen in je woning, zal je waarschijnlijk best bekend zijn met het feit dat niet elke vloer bij elk interieur past. Is het bij jou ook dikwijls voorgekomen dat je na het aanpassen van het interieur ook direct de vloer aan moest pakken? Hartstikke zonde natuurlijk! Zeker als de vloer er eigenlijk nog goed uitziet. De oplossing? Het aanbrengen van een tijdloze en chique visgraat vloer. Ondanks dat een visgraat vloer best een investering kan zijn, weet je zo wel dat deze lang mee gaat en nooit ‘out of style’ raakt.

De visgraat vloer als basis voor een woning

Een houten vloer is de perfecte basis voor elke woning. Ga je binnenkort verhuizen en kan je wel wat interieur ideeën gebruiken? Kies dan eerst visgraat vloer als de basis van je woning en ga dan pas aan de slag met het bepalen van het kleurgebruik, de meubels en de woonaccessoires. Je zal merken dat een visgraat vloer past bij elk interieur en de perfecte basis is voor elke woning make-over.

Ultieme sfeermaker

De visgraat vloer wordt ook wel als de ultieme sfeermaker voor elke woning gezien. Dit heeft vooral te maken met het speelse legpatroon, dat de vloer net wat extra’s geeft. Bovendien is de visgraat vloer in alle kleuren en houtsoorten verkrijgbaar. Hierdoor kan je eindeloos combineren om de vloer zo persoonlijk mogelijk te maken.

vloer van visgraat

Ideaal voor vloerverwarming

Veel mensen weten niet dat een houten vloer ook gewoon te combineren is met vloerverwarming. De visgraat vloer staat hier zelfs bekend om! Zo kan je het hele jaar door genieten van warme voeten en hoef je minder te stoken. Dat scheelt je niet alleen energiekosten, maar ook nog eens de aanschaf van een heleboel sokken en sloffen!

 vloerverwarmingNadelen van de visgraat vloer

De visgraat vloer kent vrijwel geen nadelen en voor bijna elk nadeel is wel een tegenargument te vinden. Toch kunnen wij ze niet ongenoemd laten:

  • Een visgraat vloer is prijzig. Dit komt voornamelijk door het bijzondere legpatroon en de tijd die het kost om deze op de juiste manier te plaatsen, maar ook door het kwalitatieve hout dat gebruikt wordt. Bedenk wel dat de vloer beschikt over een zeer lange levensduur en ook nog eens past bij elk interieur. Zo heb je er enorm lang plezier van. Wij zien het dan ook als investering voor het leven.
  • Het leggen van een visgraat vloer kan een aardige tijd duren. Reken op 2 a 3 dagen. In deze dagen is het niet mogelijk om op de vloer te lopen. Je hebt dan ook wel te maken met enig hinder tijdens het leggen van de vloer.

Wil jij ook genieten van de talloze voordelen van een visgraat vloer? Neem dan contact op met een specialist op dit gebied en kies altijd voor de meest kwalitatieve vloer. Zo heb je lang plezier van de vloer en beleef jij jouw

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl