Wat is een serverkast?

Wat is een serverkast?


Het is logisch dat u uw serverkast wilt beschermen tegen schade en stof. U zoekt daarom een goede serverkast, ook wel patchkast genaamd. Zodra u deze zoektocht start komt u erachter dat er eindeloze mogelijkheden zijn op het gebied van serverkasten. Er zijn niet alleen verschillende afmetingen, maar ook verschillende onderdelen waaruit u kunt kiezen. Niet alleen het materiaal en de wanden, maar ook de binnenkant bestaat uit diverse onderdelen, denk aan legborden, lades, stekkerdozen en kabels. U kunt uw serverkast uitbreiden op uw gewenste manier. Wist u bijvoorbeeld dat u ook het soort deur van uw serverkast kunt kiezen? Lees snel verder.

Kiest u voor glas of geperforeerd?

U kunt bij een serverkast dus kiezen voor een bepaalde afmeting, onderdelen en handige accessoires, daarnaast heeft u ook de mogelijkheid een deur te kiezen voor uw serverkast. De meest gekozen deuren zijn de glazen deur of de geperforeerde deur. Waar het verschil in zit? Een glazen deur heeft een achterdeur van plaatstaal. Deze glazen deur heeft een stevig glazen frame en is voorzien van ventilatiegaten. En zit er een glasplaat tussen van helder glas. Het geeft de serverkast een strak uiterlijk. Een serverkast met glazen deur heeft vaak de voorkeur. Een andere optie is de serverkast met geperforeerde deur. Zoals de naam al weggeeft, de kast heeft een geperforeerde deur die voorzien is van een gaatjespatroon. Hierdoor wordt oververhitting van deze robuuste metalen deur voorkomen.

Kiest u voor glas of geperforeerd

Bezoek de showroom

Wij snappen dat u na het lezen van alle opties ook graag eens met eigen ogen de mogelijkheden bekijken, voordat u tot het kopen van een serverkast met glazen of geperforeerde deur overgaat. Breng daarom gerust eens aan bezoek aan de showroom in Enschede. Maak een afspraak via de website en de experts van Serverkast.com staan voor u klaar om u alles te vertellen over de verschillende opties van serverkasten en of het in uw geval verstandig is een glazen deur of juist een geperforeerde deur te kiezen. Is een bezoek aan de showroom niet haalbaar? Neem dan gerust contact op per telefoon of mail, ook dan worden al uw vragen beantwoord, zodat u de juiste aankoop kunt verrichten.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl