sloten laten maken

Wat kan ik doen als ik buitengesloten ben?


Ken je dat? ‘s Ochtends moeten haasten om op tijd op je werk te komen en vervolgens na een lange dag kom je thuis en ben je de sleutel van de voordeur vergeten. Daar sta je dan… buiten. Hieronder vind je een aantal tips om gemakkelijk en snel weer binnen te komen indien je buitengesloten bent.

Slotenmaker

Als u buitengesloten bent kunt u altijd een slotenmaker bellen om te helpen om binnen te komen. De meeste slotenmakers zorgen er voor dat je binnen 8 minuten weer binnen staat. Vaak is binnenkomen namelijk lastiger dan het lijkt. Een slotenmaker kan maakt je deur open zonder je deur te beschadigen en zonder dat je zelf van alles moet gaan proberen waarmee je wellicht je deur beschadigd of een raampje kapot moet maken. Een slotenmaker kan in veel gevallen snel aanwezig zijn om je te helpen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een slotenmaker in de omgeving van Vlaanderen en Brussel dan is slotenmaker Daniel altijd bereid om je te komen helpen. Deze slotenmaker heeft voor elk probleem een budgetvriendelijke oplossing en staat met zijn team jou bij met raad en daad. Voor zijn contactgegevens kan je gaan naar https://slotenmakerdaniel.be.

Daniel Slotenmaker

Reservesleutel

Misschien wel de meest voor de hand liggende oplossing en de makkelijkste: een reservesleutel! Je hoort vaak dat mensen een reservesleutel bij de buren hebben liggen of bij hun ouders. Dit is in zulke situaties natuurlijk ideaal. Hierbij moet je je buren natuurlijk wel vertrouwen en een goede band met elkaar hebben, maar anders zijn er vast wel andere bekende die in de buurt wonen waar je een reservesleutel kan leggen.

reservesleutelDe brievenbus

Indien de deur niet op slot is, maar enkel dichtgetrokken zou je kunnen proberen, als de brievenbus in de deur zit, om via de brievenbus de deur open te kunnen maken. Het nadeel is alleen wel dat brievenbussen vaak smal zijn en je dus relatief dunnen polsen en handen moet hebben, omdat je anders niet bij de deurklink kan komen. Natuurlijk hoeft dit niet perse met je hand, maar zou een klerenhanger ook zeker uitkomst kunnen bieden. Door de haak om de deurklink te leggen kan je de deurklink met de kledinghanger zo naar beneden duwen. Binnen 5 minuten sta je binnen.

Gebruik een speld

Ben je nou ‘s ochtends niet vergeten om een sleutel mee te nemen, maar zit de sleutel aan de binnenkant nog op de deur waardoor je niet naar binnen kan? Gebruik dan een speld. Met de speld kan je de sleutel eruit duwen waarna je de deur aan de buitenkant weer met de sleutel kan opendraaien. Echter, dit is alleen mogelijk als de sleutel niet aan een sleutelbos zit. Wanneer een sleutel aan een sleutelbos zit hangt de sleutel iets meer naar beneden in plaats van dat deze recht in het slot zit.

Wij raden je aan, indien je buitengesloten bent, om niet zelf te gaan proberen je deur open te krijgen, maar om een slotenmaker te bellen en te vragen of deze langs kan komen. Op deze manier weet je zeker dat deur niet beschadigd wordt bij het openmaken en dat je snel en gemakkelijk weer binnenkomt.

 

You may also like

LEAVE A COMMENT

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl