De romantische gashaard

De romantische gashaard


Een prachtige en sfeervolle gashaard maken van uw woonkamer een echte romantische plek. Een gashaard zorgt namelijk niet alleen voor warmte en licht maar het dansende vlammenspel brengt een ongekende romantiek met zich mee. Ondanks de negatieve aandacht omtrent de gashaard is deze haard nog steeds een prima investering waar u vele jarenlang ongekend veel plezier mee kunt beleven. Kies daarom nu voor een gashaard van Haardenexpert.

Verschillende soorten gashaarden

Gashaarden zijn er in allerlei soorten, maten en modellen. Van inbouw tot inzet en van vrijstaand tot vrijhangend. Welke haard voor u het meest geschikt is, is geheel afhankelijk van uw persoonlijke wensen en plaats in de woning waar de haard geïnstalleerd moet worden. Tegenwoordig is dat niet meer alleen de woonkamer maar worden haarden ook vaak geplaatst in badkamers, slaapkamers, keukens, veranda of buitenverblijf.

Wellicht de meest populaire gashaard: inbouw gashaard

U kiest voor een inbouw gashaard als u niet alleen een haard wilt maar ook een prachtige complete opstelling waarin de haard een onderdeel vormt van een groter geheel. Bijvoorbeeld een exclusief (TV)meubel, strakke kolom als ombouw of een complete wandopstelling met (boeken)kast, lades, planken of meer.

Met een inbouw gashaard kunt u echt de meest bijzondere en fascinerende opstellingen maken. Opstellingen of combinaties waarvan u dacht dat ze onwerkelijk zouden zijn, zijn mogelijk met een inbouw gashaard.

inbouw gashaard

Gas, hout of elektrisch

Twijfelt u of wel voor een gashaard moet kiezen of juist voor een elektrische haard? Kijk dan eens naar alle mogelijkheden van de elektrische sfeerhaard. Deze haard heeft zich de laatste jaren volop doorontwikkeld zodat het vuur bijna niet meer te onderscheiden is van een gashaard.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl