tafels-solid

3 design eettafels van Odesi op een rij


 Wanneer je een eettafel zoekt, weet je dat dit een prominent meubelstuk in de kamer zal zijn. Je maakt er dagelijks gebruik van en je wilt er langdurig plezier aan beleven. Odesi is een merk dat allerlei verschillende eettafels in het assortiment heeft. Deze eettafels kunnen echter voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zo kun je de tafel ook als bureau of  werktafel gebruiken. Net wat bij jouw interieur past!

Om je een indruk van de mogelijkheden te geven, nemen we drie design eettafels onder de loep.

Design eettafel Air

De Air is een elegant en luchtig design van de ontwerper Peter van de Water. Dat is te zien aan het onderstel van staal, dat lijkt alsof dit buigbaar is als touw. De randen van het tafelblad zijn verjongd, zo krijgt het blad een slank uiterlijk. De Air is daardoor een uiterst geraffineerde eettafel en geschikt voor de moderne interieurs. Je kunt de Air tafelblad in de kleur Mist en Charcoal bestellen, aangeboden in de lengte van 240 of 300 cm. Aan de variant van 240 cm kun je 6 tot 8 stoelen kwijt. Aan de variant van 300 cm kun je 8 tot 10 stoelen kwijt. De air tafel is gemaakt van massief Europees eiken en dat is direct zichtbaar wanneer je de prachtige structuur van het tafelblad bekijkt.

AIR eettafel

Design eettafel Belly 

De ronde Belly is een iconisch design eettafel met een pittig karakter van de ontwerper Kees Marcelis. Deze stijlicoon heeft een stabiele metalen 3-poot en biedt hierdoor genoeg beenruimte. Het buikje van de Belly is opgebouwd uit lagen, samen vormen ze de trapsgewijze ronding wat deze tafel uniek maakt. Je kunt kiezen uit een kwalitatief hoogwaardige toplaag van Forbo Desktop in de kleuren Pearl of Pebble. Of een verharde toplaag van Fenix NTM in de kleuren Bianco Kos, Beige Luxor of Nero Ingo. Het aanbod in formaten bestaat uit een variant van 130, 140 en 150 cm doorsnee. Aan de verschillende formaten kan je met 3 tot 7 personen zitten. Het moderne karakter van deze tafel maakt het mogelijk binnen diverse interieurs toe te passen.

Design eettafel Branch

De Branch is een karakteristieke eettafel met een avontuurlijke inslag. De zwarte metalen details in de poten geven contrast en spreken direct aan. De ruimte tussen de poten is aan te passen, zo kunnen deze dichter bij elkaar of iets verder van elkaar geplaatst worden. De design eettafel Branch is verkrijgbaar in de lengte 240 of 300 cm. Aan deze tafel kun je 6 tot 8 stoelen of 8 tot 10 stoelen kwijt. Het massief Europese eiken is van de hoogste kwaliteit en is afgewerkt met een 2-componenten olie van Rubio Monocoat.

Wil je er zeker van zijn dat de kleur van het hout behouden blijft en vuil of slijtage geen kans krijgt? Dan is het belangrijk om de tafel zo nu en dan te onderhouden met de onderhoudsolie van Rubio Monocoat. De Rubio Monocoat Refresh Spray is ook aan te raden voor een snelle en makkelijke onderhoudsbeurt.  Zo kan je langer genieten van de houten design eettafels van Odesi.

Op de website van Odesi vind je uitgebreide onderhoudsadviezen voor de materialen die dit merk gebruikt.

 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl