heerlijk avondje in bad

Alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje in bad


Kapot van een lange werkweek? Helemaal geen zin om in de avond nog uit huis te gaan? Dan is een heerlijk bad precies wat je nodig hebt om weer op te laden. Het is wetenschappelijk bewezen dat slechts een half uurtje in bad al een helend effect kan hebben. Goed om even lekker te ontspannen, je hoofd leeg te maken en je spieren de rust te geven die ze verdienen. Je even lekker terugtrekken in bad en bovenal: helemaal niets doen! Dat klinkt als muziek in de oren, nietwaar?

Een lekker avondje in bad klinkt misschien heerlijk, maar is niet altijd zo gemakkelijk als het lijkt. Natuurlijk kun je simpelweg in bad stappen en proberen de rust te vinden die je zoekt. Maar je kunt je lichaam en geest ook een beetje helpen door van de juiste producten gebruik te maken. Maar wat heb je nu nodig om écht te kunnen ontspannen in bad? Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een heerlijk avondje in jouw eigen bad!

Lekkere bad- en doucheproducten

Douche en bad producten kunnen natuurlijk niet ontbreken wanneer je heerlijk lang wilt badderen. Kies voor een heerlijk ruikend badschuim om optimaal te ontspannen. Kies bij voorkeur voor geuren die een psychologisch effect kunnen hebben op het lichaam. Denk bijvoorbeeld aan lavendel of kamille. Hierdoor kun je nóg beter ontspannen en is het volop genieten.

Je kunt er ook voor kiezen om enkele gezichtsmaskers aan te schaffen en hier gebruik van te maken in bad. Hou je gezicht dan wel goed boven water, want anders heeft het masker weinig zin. Hiermee geef je niet alleen je lichaam en geest de rust die ze verdienen, maar ook je huid. Hierdoor stap je straks weer stralend en fris uit bad en heb je het gevoel de hele wereld aan te kunnen.

Kaarsjes

Het lijkt misschien een beetje idyllisch, van die Pinterest-waardige plaatjes van een badrand vol kaarsjes, maar het werkt wel ontzettend goed om echt dat ultieme rustmomentje te creëren. Kaarsjes stralen niet alleen rust uit en maken het een stuk gezelliger in de badkamer, maar zorgen ook nog eens voor de nodige romantiek. Ideaal wanneer je een romantisch avondje met je partner gepland hebt. Of als je gewoon zelf wel wat romantiek in je leven kunt gebruiken.

Een plankje vol lekkers!

Bereid je voor op een lange avond in bad. Zet je smartphone of laptop op een veilige plek en zet een filmpje op en zorg er natuurlijk voor dat er wat lekkers te drinken en te snacken is in bad. Stel een plankje vol lekkere dingen samen. Dingen die makkelijk weg te eten zijn in bad. Denk aan een paar blokjes kaas, wat worstjes of misschien zelfs wel wat wraps. Dan nog een lekker wijntje of biertje erbij en je hoeft voorlopig niet meer uit bad te stappen. Nog fijner natuurlijk als je partner af en toe iets lekkers komt brengen.

Badzout

Niet zo’n fan van badschuim? Maak dan eens gebruik van badzout. Dit heeft een helende werking op de huid, verwijdert dode huidcellen en zou ook nog eens heel goed werken tegen stress. Zo kan jij zeker wel wat uurtjes vertoeven in bad. En wanneer je er eindelijk uitstapt, voelt je huid weer helemaal glad en strak aan!

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl