orginele kerstcadeaus

Cadeauinspiratie voor kerst


Kerst komt er weer bijna aan en dat betekent enorm veel gezelligheid, leuke dagen met familie en vrienden en natuurlijk heel veel cadeaus. Dat laatste is voor sommige mensen toch wel een beetje lastig. Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Zelf had je al de grootste moeite om te bedenken wat jij graag wilde hebben, laat staan dat je dit ook nog voor iemand anders moet verzinnen. Kerstcadeaus vind je in overvloed, maar hoe blijf je origineel? In deze blog geven we je een hoop cadeauinspiratie voor de komende kerst.

Geef een kerstpakket cadeau

Een kerstpakket? Dat is toch altijd het pakket dat je op je werk krijgt en waar je slechts de helft van gebruikt? Ga je die écht geven aan jouw dierbaren? Het antwoord is ja! Kerstpakketten roepen vaak een heel ander beeld op bij mensen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Een kerstpakket kan ontzettend origineel zijn en zit barstensvol leuke en handige spullen. Bovendien is het tegenwoordig mogelijk om een kerstpakket geheel zelf samen te stellen, bomvol met spulletjes die echt passen bij jouw dierbare. Een Rituals pakket doet het bijvoorbeeld altijd goed bij de vrouwen én mannen. Lekker ontspannen met overheerlijke geuren, dat is iets waar je iedereen wel blij mee zou kunnen maken.

kerstcadeau rituals

Online vind je een heleboel verschillende kerstpakketen die je op basis van geslacht, interesses en hobby’s kunt samenstellen. Zo geef je jouw dierbare een verrassend en origineel cadeau.

Een persoonlijk cadeau

Er is niets mooiers dan een dierbare verrassen met een zeer persoonlijk cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie fotosieraad of fotoboek? Steeds meer mensen komen tot de conclusie dat een fotoboek een geweldig kerstcadeau is. Plak deze vol met prachtige herinneringen om jouw dierbare met een zeer persoonlijk moment te verrassen. Schrijf er leuke onderschriften bij of druk je dank uit op een aparte pagina. Zo beschikt de ontvanger over een cadeau die zijn of haar hele leven in het geheugen gegrift zal staan.

Tijd voor jullie samen

Wil je een cadeau geven aan je partner of beste vriend of vriendin? Geef dan iets waar jullie samen wat aan hebben. Tegenwoordig geniet bijna iedereen van een overvolle agenda. Tijd samen plannen is ontzettend lastig, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Je kunt je dierbare niet blijer maken dan met een speciaal moment voor jullie samen. Boek een mooie hotelovernachting met je partner of ga een hele dag shoppen met een vriendin, bezoek een voetbalwedstrijd of laat jullie lekker verwennen bij een welnesscentrum. Tijd voor jullie samen is het meest dierbare cadeau wat je iemand kan schenken.

Luxe dineren

Je kunt er ook voor kiezen om helemaal geen cadeaus te geven, maar gezamenlijk één groot diner te maken. Haal allemaal hapjes in huis en laat iedereen volgens Amerikaans gebruik iets meenemen. Hierdoor is vrijwel niemand veel geld kwijt aan het diner en genieten jullie van gezelligheid (en eten) in overvloed. Natuurlijk kan je wel een extra cadeautje hiervoor benutten. Geef tapas pakketten cadeau met de belofte dat jullie het etentje gauw weer terug komen halen. Zo sla je twee vliegen in één klap!

kerstpakket-tapas

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl