Verbouwing

Een verbouwing in aantocht 


Jullie hebben net een leuk huisje gekocht en nu moet er toch wel het een en ander aan gaan gebeuren. Gelukkig kunnen jullie een hoop zelf of krijgen jullie hulp uit de omgeving. Dat scheelt al heel wat. Toch komt er nog wel het een en ander bij kijken!

Welke deur kies je?

Net een huisje maar de voordeur is niet helemaal wat je wilt. Jullie hebben heel wat anders in gedachten dan wat er nu in zit. Jullie willen jullie domein een hypermoderne look geven en zijn gegaan voor een stalen deur. Buiten dat het een stalen deur wel in elk interieur past is het ook een echt pronkstuk. Een stalen deur heeft meestal veel glas. Natuurlijk zijn ze er ook met wat minder glas erin. Eigenlijk zijn ze wel in allerlei verschillende soorten te maken. Je kunt ze zelfs helemaal op maat laten maken naar jouw eigen wensen. Is dat niet ontzettend gaaf?

Kom van dat dak af!

Niet alleen een nieuwe deur willen jullie in de woning hebben maar ook wat meer ruimte door het plaatsen van een dakkapel. De prijzen van een dakkapel kunnen behoorlijk uiteenlopen. Daarom is het handig om te kijken naar goedkope dakkapel prijzen en ze te vergelijken met elkaar voordat je meteen bij de eerste de beste alles al vast legt. Wanneer je een dakkapel wilt gaan plaatsen moet je vaak ook een bouwvergunning aanvragen. Kijk dat ook even na of dat dat bij jou in de gemeente nodig is. De ene gemeente vindt het namelijk wel nodig en is er een stuk moeilijker in dan dat de andere gemeente is. Wij raden het je dus aan om dat eerst even na te kijken en ervoor te zorgen dat wanneer er inderdaad een vergunning nodig is die helemaal in orde is voordat de bouw start.

Van top tot teen of van dak tot vloer

Ook de vloer is aan de beurt in jullie nieuwe huisje. Jullie hebben ervoor gekozen om laminaat te leggen. Vaak wanneer je ergens een laminaatvloer bestelt loop je wel tegen een actie aan. Een veel geziene actie is laminaat gratis laten leggen. Dat is natuurlijk helemaal super! Zo heb jij er geen werk aan en ligt straks op de plekken waar jullie dat willen er een supermooie strakke laminaatvloer. Ik zeg doen!

De laatste loodjes

Alles is af! De deur zit erin, de dakkapel staat en de laminaatvloer ligt er ook in. Nu kan het aankleden gaan beginnen. Jullie meubels kunnen geplaatst worden. Je zult zien dat wanneer dat gaat gebeuren je meteen wat sfeer in huis krijgt. Je zult vast nog wel met het een en ander gaan schuiven voordat het echt naar je zin staat. Dat is niet vreemd. Het moet immers wel jullie stekkie worden en dat zal echt niet van de ene op de andere minuut meteen naar jullie zin zijn! Geniet vooral van de laatste dingen al ben je het misschien wel zat. Daarna is het tijd voor rust! 

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl