planten wanden

Kunstplanten om uw bedrijf te decoreren


Hoge kwaliteit kunstplanten voegen de perfecte ‘finishing touch’ toe aan de inrichting en decoratie in bedrijven, ziekenhuizen en om het even welke locatie die gastvrijheid biedt; denk bijvoorbeeld aan pubs, restaurants, hotels en alles daar tussenin! Dit is echter niet alleen omdat ze er prachtig uitzien en een meer verwelkomend gevoel toevoegen aan uw gebouw; planten zijn ook beproefde stemmingsversterkers, en er is zelfs gebleken dat ze de concentratie verbeteren, en daarom ook de productiviteit van uw personeel. Als u binnen kijkt in het hoogwaardige en kwalitatieve aanbod van The Silk Company, dan merkt u meteen wat we bedoelen.

Plantenwanden van kunstplanten

Groene wanden stijgen in gebruik als de perfecte oplossing voor het toevoegen van groen waar ruimte schaars is, of waar een maximale visuele impact aan de orde van de dag is. Een groene muur van kunstplanten is echt iets geweldigs en brengt ook heel wat voordelen. Elke plant, echt of nep, kan ons terugbrengen naar de natuur. Plantenwanden transformeren een kale wand in de ultieme urban jungle. Deze groen eye-catchers brengen direct sfeer in uw bedrijf. The Silk Company maakt de wand voor u op maat van de hoogste kwaliteit zijden planten. Alleen de mooiste exemplaren, die tot in detail afgewerkt zijn, krijgen een plaats in uw groene wand. Onderhoudsvrij en niet van echt te onderscheiden!

kunstplant muur

De mogelijkheden en toepassingen

Met een muur vol met kunstplanten ondervindt u geen beperkingen bij het aanplanten en afstemmen van de planten op licht- en temperatuurniveaus. Hierdoor zijn de mogelijkheden overvloedig aanwezig. Door te kiezen uit een breed scala aan tinten en structuren, kunnen plantenwanden worden gebruikt om een veelheid aan ontwerpen te creëren, inclusief afbeeldingen, patronen en bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf. Bovendien kunnen ze worden geplant rond hoeken of aangebracht worden op plafonds of over raambogen.

plantenwanden-kunstplanten-zijde.480x0

Andere mogelijkheden en toepassingen:

  • Kunstplanten bieden ook in de winter een kleurrijk display op uw werkplek, bedrijf of kantoor
  • Plantenwanden van kunstplanten zijn ideale verwelkomers van ruimtes, zoals bijvoorbeeld de receptiebalie van uw bedrijf.
  • Hoogwaardige kwaliteit kunstplanten zijn tegenwoordig bijna niet van echte planten te onderscheiden. Hierdoor krijgt u alle vreugde en waardering die u zou krijgen van levende planten.  Kunstplanten vragen minder onderhoud, zijn langer houdbaar en geven geen allergieën
  • Een echte plant, in al zijn veranderende, afhankelijke schoonheid, is nog steeds de natuur op zijn best. Maar in onze moderne woon- en werkruimtes kunnen we niet altijd planten optimaal onderhouden. Gelukkig zijn de kunstplanten nu zo levensecht geworden en in zo’n breed bereik gekomen waardoor ze geschikt zijn voor alle smaken en ruimtes.

Klik hier voor meer informatie over The Silk Company en zijn veelzijdige aanbod van hoogwaardige kwaliteit plantenwanden.

You may also like

Comments are closed here.

Like ons

Over ons

Marco

Marco

Dit is een blog die gericht is op wonen. Ons team is op druk bezig met schrijven en zijn steeds op zoek naar de nieuwe ontwikkelingen.

Artikel plaatsen?

Wij zijn op zoek naar blogschrijvers. Schrijft u graag of wilt u graag een blog plaatsen? Neem dan contact op info@wonenwereld.nl